Serpentelli cu legume si branza elvetiana

de Ela68 in Penne, 25 Mar 2014 | 5682 vizualizari

COMENTARII (19)

Rocsi 1

25.03.2014, 19:44

Arata bine

Bunica 1

25.03.2014, 19:47

Ce colorate bune!

Panacris 1

25.03.2014, 19:49

Urmează

Tabita _ 1

25.03.2014, 19:56

Satisfyyourcravings 1

25.03.2014, 20:02

Imi place cum suna!

GeorgiaA 1

25.03.2014, 20:10

MotanLaOale 1

25.03.2014, 20:17

Corinuta 1

25.03.2014, 20:25

buuunnnn!

Sylvia 1

25.03.2014, 20:26

superb

simonacallas 1

25.03.2014, 20:37

Suna elegant si arata grozav

deyutzky 1

25.03.2014, 21:18

arata super!

RuxyRux 1

25.03.2014, 21:42

Extraordinare!

Ela68 1

25.03.2014, 22:28

Multumesc tuturor ! Pentru pastele astea, am lasat dieta la o parte, n-am rezistat

Cris2711 1

25.03.2014, 23:46

wow

anca_rm 1

26.03.2014, 08:54

ce bun , vreau si eu Ela

Ela68 1

26.03.2014, 09:41

anca, am facut putine, o s-o repet si eu cat de curand

MIUTA 1

26.03.2014, 12:45

laura_n 1

26.03.2014, 17:55

ce nebunie ai facut, Ela!

Ela68 1

26.03.2014, 19:30

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paste la cuptor