Shaorma

de Dana_Retetegg in Aperitive / Garnituri, 25 Noi 2010 | 9721 vizualizari

COMENTARII (18)

Mihaela11_jo 1

25.11.2010, 22:52

Foarte aromata
Desi traiesc intr-o tara araba nu am facut niciodata shaorma, dar nimeni nu-i intrece pe turci la aceasta mancare

Corinuta 1

25.11.2010, 22:55

aolio! chiar ma gandeam azi ce-as manca una

Dana_Retetegg 1

25.11.2010, 22:59

@Mihaela11_jo: Ai dreptate, in Turcia shaorma era cu adevarat foarte buna, diferita de cea de pe la noi!

kamy 1

25.11.2010, 23:00

ce pofta mi-ai facut 5f

Dana_Retetegg 1

25.11.2010, 23:00

Corina, te invit la o portie

Dana_Retetegg 1

25.11.2010, 23:00

Thanks Kamy

nadina73 1

25.11.2010, 23:29

foarte buna,nu am mai facut de mult timpse poate si de post ,am incercat si e super bunadar pap de la tine o portie si las

corina241 1

25.11.2010, 23:39

shaorma

La Ancuta 1

26.11.2010, 00:13

Bucataras Medi 1

26.11.2010, 08:35

parerea mea este ca tot ce prepari in casa nu se compara cu ce cumperi..................tare buna trebuie sa fie shaorma ta................

mena29 1

26.11.2010, 09:07

Shaorma...

MotanLaOale 1

26.11.2010, 09:13

saorma "casnica" e buna buna

Bucataras Medi 1

26.11.2010, 09:26

ce-mi place cum ai spus Motan....saorma"casnica".

Rocsi 1

26.11.2010, 09:58

am venit la o shaorma

Dana_Retetegg 1

26.11.2010, 11:58

Eu prefer sa pregatesc si pizza si shaorma "casnice" fiindca imi place sa pun in ele tot ce vreau eu, ingrediente taiate de mana mea si in cantittati mari. Urasc in oras cand comanzi o pizza si primesti o foaie transparenta de aluat cu 2 felii de sunca si 2 masline uitate pe acolo

MIUTA 1

26.11.2010, 12:59

Alta bunatate delicioasasuper bun,vreau si eu

tanyapatap 1

26.11.2010, 15:02

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui cu ficatei