Shaorma

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2010 | 8846 vizualizari

COMENTARII (46)

Ina 1

07.05.2010, 22:19

. daca nu puneti si voi decolteuri, ceva..... Numai Ema ce va salveaza

gaby_duceag 1

07.05.2010, 22:21

da,ea cu trufele ei)))?(parca tu ai zis asa,nu?)))

Dana Cristea - pusikmea 1

07.05.2010, 22:26

toate ati facut shaormapana sa raman insarcinata nici nu vruiam sa aud de ea, dar dupa mancam zilnic, dar ar cam trebuii sa-mi pofta in cui acum, tac si inghit in sec

Ina 1

07.05.2010, 22:31

da, gaby, am zis ca-s frumoase trufele ei

ela 1

07.05.2010, 23:03

mai,ati luat elasticul de la jambierele bucatarasului? daca o sa mai vrea sa joace iar fotbal sa le adune de pe gazon sa aiba motiv sa se mai aseze iar pe acolo?

ela 1

07.05.2010, 23:04

despre mine era vb in propozitie ina si cu gaby? va iau de urechi pe amandoua

ela 1

07.05.2010, 23:05

ina cine este ema?

nadina73 1

08.05.2010, 00:09

cam tarziu dar am ajuns pt mine mai ai gaby?sau le-a mancat ela pe toate

Ramo81 1

09.05.2010, 01:42

ce pofta mi-ai facut!tare bun puiutul cu salata de varza

gaby_duceag 1

09.05.2010, 09:14

ramo,fa si tu c-a fost buna rau.e prima oara cand fac.

Ina 1

09.05.2010, 09:25

'neatza, Gabytzule!

gaby_duceag 1

09.05.2010, 09:27

neata,Ina!

Dana Cristea - pusikmea 1

09.05.2010, 09:36

neata fetele cochetele

gaby_duceag 1

09.05.2010, 10:20

Neata Dandanutzo.Duminica frumoasa!

mamidesara 1

15.05.2010, 15:52

si eu vreau shaormaaaaaaaaa!

gaby_duceag 1

23.05.2010, 16:28

mamidesara, acu' am citit.peste o ora prestez iar. te astept

Dana Cristea - pusikmea 1

23.05.2010, 16:40

pana vine mamidesara, vin eu fataaaa!!!! da nu mintii lumea, ca o face cezar nu tu

gaby_duceag 1

23.05.2010, 17:30

daaaa, cezar e la o bere c-un cumatru si cu danut si asteapta sa-l sun cand e gata)))

anomisana 1

05.08.2012, 08:43

Stiu ca a trecut mult timp de cand ai postat reteta, dar eu acum am gasit-o, si vroiam sa te rog sa-mi spui cam cate lipii ies din portia asta de aluat.

gaby_duceag 1

05.08.2012, 09:47

8-9 in tigaia normala (diametru 24-26)
daca ai muuuulta rabdare sa le intinzi,ies si 10-11

Lia_ 1

31.08.2013, 19:46

merci Gaby! ma duc la reteta mea sa vad daca nu e incuiata sa zic de tips-ul cu untul

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu varza