Shaorma cu carne de curcan

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 30 Mai 2010 | 8921 vizualizari

COMENTARII (115)

Ubulika 1

31.05.2010, 19:42

si eu vreauuuuuuuuuuuu

mariac 1

31.05.2010, 22:19

excelent gagica felicitari
si pofta buna si pt noi

dicarmencitta1957 1

01.06.2010, 13:12

Nadina73,frumos prezentat,mi-ai starnit o foame de nu se poate.Felicitari si 5 furciulte.

nadina73 1

01.06.2010, 17:05

asa e ramonaky rezultatul e pe masura ,multumesc mult

nadina73 1

01.06.2010, 17:06

ubulika cu tot dragu

nadina73 1

01.06.2010, 17:06

multumesc buni sa mancam si pt voi sau cum

nadina73 1

01.06.2010, 17:07

dicarmencitta rapid pune in aplicare si faci ,e super buna ,multumesc tare mult

ela 1

03.06.2010, 00:46

nadinaaaaa unde esti azi?dormi?

mena29 1

03.06.2010, 00:53

nu mai plange Elaaa!!!!!

ela 1

03.06.2010, 01:00

ce as mai manca o saorma....

mena29 1

03.06.2010, 01:11

Daca te prinde Rocsi

mena29 1

03.06.2010, 01:14

Cred ca ma duc si eu la culcare,te pup Eluta mea.Ela cred ca am mai ramas doar noi doua

ela 1

03.06.2010, 01:17

si la mine a tipat acum paznicul de acasa ca am inebunit cu calculatorul asta noapte buna,mihaela

mena29 1

03.06.2010, 01:24

Noapte buna Ela

Gurmanzii 1

13.01.2011, 23:04

Super bine arata.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Snitel de porc