Shawarma

de Mitinita in Pui, 8 Feb 2011 | 9665 vizualizari

COMENTARII (28)

elena1988 1

08.02.2011, 20:34

RuxyRux 1

08.02.2011, 20:38

Wow Miti ce apetisant!!!! Si sa stii ca am sa fac si eu ca nu prea am incredere sa cumpar de nicaieri

zaharia_mihaela2005 1

08.02.2011, 20:44

de cand zic si eu sa fac si nu mai reusesc . Sigur printesei mele iar place pt ca ii fac hamburgher si ii place f mult

MotanLaOale 1

08.02.2011, 20:46

bun bun

aziz 1

08.02.2011, 20:52

cismaru_nicoleta 1

08.02.2011, 20:58

Bunaa...si ce combinatie de condimente..interesant

kamy 1

08.02.2011, 21:00

buna si eu fac atunci cand imi ramane friptura si n-o mai vrea nimeni ne place mult

La Ancuta 1

08.02.2011, 21:03

buna si facut aacasa e chiar delicioasa

Rocsi 1

08.02.2011, 21:11

am zis ca o sa fac si eu candva shaorma dar nu stiu cand

Mitinita 1

08.02.2011, 21:21

ruxy,la noi nici nu se gaseste,dar nici n-as avea curajul sa dau la copii de la shaormarii

Mitinita 1

08.02.2011, 21:22

mihaela, sa le vezi pe ale mele cum mananca

Mitinita 1

08.02.2011, 21:24

elena,motanel,mona,nico,kamy,anca

Mitinita 1

08.02.2011, 21:25

rocsi,poti sa o faci si fara condimente

adasev12 1

08.02.2011, 21:45

bun...am sa retin sosul...ca tot vreua sa fac si eu...doar ca nu gasesc clipa potrivita

mamaieelena 1

08.02.2011, 22:50

LUK 1

08.02.2011, 23:02

ce mi place...

Mihaela11_jo 1

09.02.2011, 07:20


Bineinteles ca e mai buna facuta acasa si mai sigura; mai ales vara.
Se poate consuma cu mai multe feluri de paine si sosul poate consta si din pasta de susan sau maioneza cu usturoi.
Pentru asezonare mai folosesc melasa de rodie( acrisoara)
In mod specific in tarile arabe se serveste cu ridichi albe murate sau manga murata
Cea mai buna shawerma am mancat-o la Antalia; turcii au o bucatarie super

Mitinita 1

09.02.2011, 10:04

mamaie,luk

Mitinita 1

09.02.2011, 10:07

mihaela,variatiunile la sos sunt nelimitate! nu ne pui si noua o retete de shaorma cum se face la voi? ai vorbit de melasa de rodie si mi s-a facut pofta de tocanita iraniana,fesenjan,cu rata si nuci

DIANA B 1

09.02.2011, 10:39

cati 1

09.02.2011, 12:57

lia maria 1

09.02.2011, 13:51

mena29 1

09.02.2011, 20:56

Wooow,vreau si eu!

Mitinita 1

09.02.2011, 21:12

mena,unde ai fost ca ai ajuns cu o zi dupa

mena29 1

09.02.2011, 21:15

am ajuns la spalatul vaselor?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu Aluat Fraged, Crema de Vanilie Fara Coacere si Frisca

ieri la 22:08

Inghetata cremoasa de vanilie - Cea mai usoara si rapida reteta

ieri la 15:31

Tartă fragedă cu nectarine - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 13:13

Cartofi noi cu unt si marar - Reteta ucrainiana pentru o garnitura simpla si gustoasa

pe 21.05 la 19:36

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada colorata din piept de pui