Shawarma

de -Miti- in Pui, 8 Feb 2011 | 5958 vizualizari

 

Shaorma,shawarma,gyros,tacos- principiul e acelasi,aromele difera...asta e varianta mea,noi ne lingem pe degete,copii sunt in totala liniste pana termina,deci le place!Daca nu aveti toate ingredientele pentru condiment nu conteaza,folositi ce aveti.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • mix de condimente din:chimion,paprika,usturoi pudra,
  • varf de cutit de scortisoara,coriandru,cardamon,sare,piper
  • 4 lipii libaneze
  • castraveti murati,taiati
  • rosii,taiate rondele
  • ceapa,taiata rondele(op)
  • cartofi pai
  • Sosul:
  • 100 gr iaurt
  • 100 gr smantana
  • usturoi pudra
  • marar uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shawarma:

Se taie pieptul de pui in cubulete si se amesteca impreuna cu toate condimentele. Se lasa deoparte 10 minute ,timp in care se pot praji cartofii sau felia legumele. Se prajeste pieptul de pui in uleiul incins,pana cand s-a rumenit.


Se incalzeste putin lipia si se asambleaza.


Se aseaza pe mijloc piept de pui,cartofi prajiti,castraveti murati,rosii,ceapa si se pune sos deasupra.


Eu am folosit sos iute separat.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Shawarma" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

-Miti- 1

09.02.2011, 21:57

mena si alea au fost linse luna!

adry88 1

10.05.2011, 15:32

andreea_angelo 1

19.11.2012, 21:02

ce bunatate,a iesit bine,bravo

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tocanita din piept de pui si gogosari