Sirop din flori de soc

de Panacris in Sirop / Compot, 23 Mai 2013 | 4813 vizualizari

COMENTARII (22)

Bya Ralu 1

23.05.2013, 18:06

MotanLaOale 1

23.05.2013, 18:10

Tabita _ 1

23.05.2013, 18:10

babi5 1

23.05.2013, 18:15

asta era

Panacris 1

23.05.2013, 18:16

Da, Babi, a ieșit super minunat și aromat. Mulțumesc încă odată pentru sfaturi!

Patricia Iordache 1

23.05.2013, 18:17

Ce bunatate!!!

alilianaa 1

23.05.2013, 18:18

foarte bun!

Constelatialeu 1

23.05.2013, 18:22

Cris deja isi face provizii de iarna...

delia64 1

23.05.2013, 18:32

Valclaudia 1

23.05.2013, 18:32

Stai putin ca eu tot nu pricep ceva: primavara pui conserve, vara... la fel, toamna....nu mai spun! Iarna, nu te lasi mai prejos si din ce poti, tot provizii aduni ca o furnicuta! De gatit, gatesti non stop! In ritmul asta, se pune intrebarea: chiar apucati sa le consumati pe toate? Bravo, fata harnica!

Panacris 1

23.05.2013, 18:38

Valclaudia Toate la timpul lor Viața e roată care se învârte, la fel și anotimpurile Da, le consumăm pe toate!

Lau 1

23.05.2013, 18:41

Valclaudia 1

23.05.2013, 18:42

Te admir, esti de nota 20!!

kukibella 1

23.05.2013, 18:42

marcela1979 1

23.05.2013, 18:45

adasev12 1

23.05.2013, 19:02

RuxyRux 1

23.05.2013, 19:16

Ador socul in orice varianta...sigur e minunat!

diaconta 1

23.05.2013, 19:34

imi place ce culoare frumoasa are

Panacris 1

23.05.2013, 19:38

Dia, și eu sunt tare mândră de ce culoare am obținut Răbdarea, e mama tuturor problemelor

Mirela Suba 1

23.05.2013, 20:48

no comment,multumesc,de mult vroiam sirop de soc sa fac

Rocsi 1

23.05.2013, 21:22

Vin sa imi dai si mie o sticla

gaby_gabytza 1

23.05.2013, 21:27

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sirop din flori de soc