Sirop din must de struguri

de mihaelar63 in Sirop / Compot, 20 Oct 2010 | 14517 vizualizari

 

La cererea ,,juniorului '' care spune ca merge bine iarna , am pus pe iarna niste must .

 

INGREDIENTE

  • must prospat  de struguri rosii 
  • 300 gr zahar / litru must
  • 1 aspirina / sticla
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sirop din must de struguri:

  1. mustul se pune la fiert la foc mic timp de o ora , se spumeaza de cate ori e nevoie .
  2. se adauga zaharul si se amesteca pana se topeste .
  3. se pune fierbinte in sticle bine spalate cu filet + o aspirina la fiecare sticla .
  4. sticlele se pun sa se ,, odihneasca ''  la caldurica intre perne si plapumi timp de doua zile .

TIPS-URI

1

mustul din struguri rosii sau rozee este mai parfumat pentru aceasta reteta .

Daca ti-a placut reteta noastra "Sirop din must de struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

elena1988 1

04.11.2010, 15:29

Super frumos, n-am cuvinte, vin acum acolo

mihaelar63 1

04.11.2010, 16:17

multumesc , din pacate de cand am facut pozele a mai cazut frunza

Dana_Retetegg 1

30.11.2010, 16:10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Hotdog de casa

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

Negresa pufoasa cu glazura de ciocolata reteta simpla si gustoasa

pe 15.06 la 14:14

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Sirop de menta