Sirop din must de struguri

de mihaelar63 in Sirop / Compot, 20 Oct 2010 | 7729 vizualizari

 

La cererea ,,juniorului '' care spune ca merge bine iarna , am pus pe iarna niste must .

 

INGREDIENTE

  • must prospat  de struguri rosii 
  • 300 gr zahar / litru must
  • 1 aspirina / sticla
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sirop din must de struguri:

  1. mustul se pune la fiert la foc mic timp de o ora , se spumeaza de cate ori e nevoie .
  2. se adauga zaharul si se amesteca pana se topeste .
  3. se pune fierbinte in sticle bine spalate cu filet + o aspirina la fiecare sticla .
  4. sticlele se pun sa se ,, odihneasca ''  la caldurica intre perne si plapumi timp de doua zile .
 

TIPS-URI

1

mustul din struguri rosii sau rozee este mai parfumat pentru aceasta reteta .

Daca ti-a placut reteta noastra "Sirop din must de struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Sirop din must de struguri-0
Sirop din must de struguri-1
Sirop din must de struguri-2
Sirop din must de struguri-3
Sirop din must de struguri-4
Sirop din must de struguri-5
Sirop din must de struguri-6
Sirop din must de struguri-7
Sirop din must de struguri-8
Sirop din must de struguri-9
Sirop din must de struguri-10
Sirop din must de struguri-11
Sirop din must de struguri-12
Sirop din must de struguri-13

COMENTARII (18)

elena1988

elena1988 1

04.11.2010, 15:29

Super frumos, n-am cuvinte, vin acum acolo

mihaelar63

mihaelar63 1

04.11.2010, 16:17

multumesc , din pacate de cand am facut pozele a mai cazut frunza

Dana_Retetegg

Dana_Retetegg 1

30.11.2010, 16:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!