Smoothie cu capsuni, rubarba si salvie

de Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii in Bauturi, 28 Mai 2013 | 1482 vizualizari

 

Planuiesc sa profit de capsuni la maxim vara asta sau primavara sau ce o mai fi ca nu mai stim in ce s-a transformat, sa folosesc capsuni in inghetata, salate, freshuri, smoothie, shakeuri. Asa ca... fiti pe faza ;)

 

INGREDIENTE

  •  250 grame capsuni; 
  • 100 grame rubarba; 
  • 2-3 frunze proaspete de salvie;
  • 150 ml iaurt grecesc;
  • 2 linguri miere (optional).
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Smoothie cu capsuni, rubarba si salvie:

1. Capsunii se spala si se curata de frunze. Rubarba se spala, se sterge si se taie marunt.


2. Se pun toate fructele in blender, apoi salvia, se adauga iaurtul si se mixeaza un minut-doua.


3. Se serveste rece decorat cu capsuni si frunze de salvie.


Initial am vrut sa fac smoothie pe straturi, dupa cum se poate observa si in imagini, insa era firesc sa nu-mi iasa pentru ca ambele compozitii pe care le pregatisem cand m-am apucat de smoothie (rubarba cu salvie cat si capsunii cu iaurtul) erau prea lichide. Oricum am incercat, dupa care am omogenizat totul in pahar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Smoothie cu capsuni, rubarba si salvie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

29.05.2013, 10:59

Arata foarte bine

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

29.05.2013, 11:06

Multumesc fetele

Corinuta 1

29.05.2013, 12:29

Ce deliciosenie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Limonada cu lime si rodie