Snitel de pui cu piure de cartofi

de Madelline in Pui, 4 Mar 2014 | 1857 vizualizari

 

4 portii

 

INGREDIENTE

  • PIURE DE CARTOFI:
  • 6-7 cartofi mari
  • un morcov mic
  • 2lg unt sau margarina
  • o lg smantana
  • 6 7 lg lapte
  • sare
  • SNITELE DE PUI:
  • 1 piept de pui
  • 3 oua
  • o lingurita mustar
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • condimente pt snitele
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui cu piure de cartofi:

PIURE DE CARTOFI:


Curatam cartofii si morcovul bine,ii spalam si ii taiem bucati medii(fiecare cartof in 4-5).Ii punem la fiert in apa rece cu putina sare.


Dupa ce s-au fiert scurgem apa,adaugam laptele,maruntim bine cu un pasator de cartofi,punem untul,sarea.smantana si amestecam bine.


Daca il dorim mai pufos batem cu mixerul sau blendarul 1-2 min.


SNITELE DE PUI:


Dezosam pieptul de pui si il taiem felii subtiri.Batem fiecare felie cu ciocanul pt snitele si condimentam cu sare, piper si condimente pt pui.


Intr-un castron spargem 3 oua,punem o lingurita de mustar si un praf de sare,amestecam bine.


In alta farfurie punem pesmetul cu putina sare(eu asa pun).


Carnea se da prin ou,pesmet,iar ou apoi pesmet si se pune in tigaia incinsa.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

deyutzky 1

04.03.2014, 22:33

foarte bun

Madelline 1

05.03.2014, 06:50

_Alina_ 1

05.03.2014, 07:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui in crusta de fulgi de porumb