Snitel italian - cu dovlecel si busuioc

de mihaelar63 in Porc, 28 Ian 2019 | 1336 vizualizari

 

 De cum am gasit aceasta reteta, am stiut ca este pe placul meu .Inspiratia a venit de aici https://www.feminis.ro/snitel-italian_50107.html . Nu are cum sa nu-mi placa . Mi-a lipsit busuiocul verde dar gustul a fost suplinit de pesto si busuioc  uscat .O reteta facila si gustoasa !!!!

 

INGREDIENTE

  • 8 buc cotlet porc [ 700 gr aprox]
  • 2 linguri cu varf pesto genovese - la borcan
  • 2 linguri smantana
  • 2 linguri parmezan ras marunt
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura busuioc uscat maruntit
  • 1 rosie mare
  • 1 cutie rosii pasate -400 gr
  • 14 cutie mozarella bilute -125 gr
  • sare
  • piper
  • rucola verde, castravete rosii cherry la servit
  • cartofi aurii -garnitura
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel italian - cu dovlecel si busuioc:


  1. Bucatile de cotlet se ung pe ambele parti cu pesto de busuioc . Eu am avut la borcan .

  2. Ungeti o tava cu unt si asezati carnea in ea .

  3. Dovlecelul se spala si se razuieste pe razatoarea cu ochiuri mari .

  4. Rosia se spala se curata de pelita si se toaca marunt .

  5. Amestecati dovlecelul cu parmezanul rosia tocata , rosiile pasate , smantana , sare si piper .

  6. Acesta commpozitie se intinde deasupra bucatilor de cotlet unse cu pesto .

  7. Bilutele de mozarella se taie in jumatati si se distribuie in mod egal pe suprafata tavii .

  8. Dati tava la cuptor timp de 20 minute la cuptorul preincalzit la 200 grade Celsius .

  9. Serviti preparatul cald insotit de verdeturi si / sau garnitura preferata .


Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Respectati timpul de coacere. Cele 20 minute sunt suficiente. Eu am tinut tava la cuptor cam 30 si dovlecelul era prea patruns pentru gustul meu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel italian - cu dovlecel si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Gherca Daniela 1

31.01.2019, 17:29

mihaelar63 1

16.03.2019, 13:05

Daniela

mihaelar63 1

16.03.2019, 13:18

Dantes multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

4879 puncte

Rocsi

4490 puncte

Constelatialeu

4267 puncte

Lau

Lau 9

4125 puncte

lucy2002

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ghiveci de legume
  • 07

    S

  • 08

    D

  • 09

    L

  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Snitele picante in aluat de bere