Snitel umplut

de janet in Porc, 21 Apr 2010 | 5552 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -carne slaba de porc,
  • -2 felii subtiri de mozzarella,
  • -2 felii de kaizer.
  • si pentru salata:
  • -rosii,
  • -ardei copti,
  • -ceapa coapta,
  • -ulei ,
  • -otet,
  • - sare,
  • -patrunjel verde.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel umplut:

Batem carnea ca pentru snitele ,ceva mai subtire, condimentam ,punem mozzarela si peste, kaizerul.
Impachetam bine si impesmetam .Il trecem de 3 ori  prin faina, ou si pesmet.

La salata ,amestecam toate ingredientele,condimentam,adaugam ulei si un pic de otet si gata salata.Este o salata ce mie imi place tare mult!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

ela 1

22.04.2010, 01:39

ce bine arata snitelul ala

janet 1

22.04.2010, 11:11

Sa stiti ca este si foarte bun! Iar mie me-a placyt salata tare mult ,a foet prima data cind am facut-o,am vazut-o la o emisiune tv. Este super!

Carmen 1

08.12.2018, 00:58

Super tare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Hotdog de casa

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

Negresa pufoasa cu glazura de ciocolata reteta simpla si gustoasa

pe 15.06 la 14:14

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti