Snitel umplut

de janet in Porc, 21 Apr 2010 | 2788 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -carne slaba de porc,
  • -2 felii subtiri de mozzarella,
  • -2 felii de kaizer.
  • si pentru salata:
  • -rosii,
  • -ardei copti,
  • -ceapa coapta,
  • -ulei ,
  • -otet,
  • - sare,
  • -patrunjel verde.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel umplut:

Batem carnea ca pentru snitele ,ceva mai subtire, condimentam ,punem mozzarela si peste, kaizerul.

Impachetam bine si impesmetam .Il trecem de 3 ori prin faina, ou si pesmet.


La salata ,amestecam toate ingredientele,condimentam,adaugam ulei si un pic de otet si gata salata.Este o salata ce mie imi place tare mult!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Bucataras Medi 1

21.04.2010, 19:18

ela 1

22.04.2010, 01:39

ce bine arata snitelul ala

janet 1

22.04.2010, 11:11

Sa stiti ca este si foarte bun! Iar mie me-a placyt salata tare mult ,a foet prima data cind am facut-o,am vazut-o la o emisiune tv. Este super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

Aperitiv ciuperci umplute cu ricotta, invelite in bacon

de Rocsi 9

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Tochitura cu mamaliguta