Snitele cu crusta crocanta din fulgi de mei

de mihaelar63 in Porc, 5 Ian 2019 | 2679 vizualizari

COMENTARII (27)

MotanLaOale 1

05.01.2019, 13:19

bune bune

vasimur 1

05.01.2019, 13:28

Merisor 1

05.01.2019, 13:36

Ce crustă interesantă!

miki_a 1

05.01.2019, 13:48

Numai bunătăți pe masa voastră! Bune tareeee...

RODIMUR 1

05.01.2019, 13:53

Tare bune, șnițelele, iar crusta crocantă, numai bună de ronțăit separat, înainte...!

mihaelar63 1

05.01.2019, 13:54

Multumesc , Miki !!!Pentru mine este o perioada foarte periculoasa din an . Sunt mai tihnita dupa tumultrul sarbatorilor si-mi las imaginatia culinara sa zburde . Rezultatul? Sa nu ne uitam la cantar mai bine )

mihaelar63 1

05.01.2019, 13:55

Sa stii Rodica ca merge bine una cu alta nu-i chiar ca tabla )

mihaelar63 1

05.01.2019, 13:56

Hei , Merisor . Puteam sa jur ca va fi o provocare pentru tine Sunt curioasa sa vad preparatul tau cu fulgi de mei

RODIMUR 1

05.01.2019, 14:32

Mihaela, eu nu zic că e ca tabla, eu zic că uneori îmi place să rod crusta mai întâi, de jur împrejur și apoi mănânc șnițelul cu ce a mai rămas dedesubt și deasupra... Cam așa face și mezinul nostru...!

mihaelar63 1

05.01.2019, 14:38

Rodica , asta tine de placerea personala . Cum este si cu bomboanele . Unora le place sa le sfarme intre dinti [care mai au ) , altora le place sa tina dulcele in gura cat mai mult , sa prelungeasca degustarea

alilianaa 1

05.01.2019, 14:41

Ce buna o fi crusta aia..si la pachet cu carnea, trebuie sa fie delicioasa!

Adi 1

05.01.2019, 15:09

Foarte bune!

mihaelar63 1

05.01.2019, 15:24

Liliana , mi-ai dat idei !!! Cred ca am sa o incerc si cu dovlecel ,, fals pane "' In perioada de post , ori vinete , ciuperci ... Multumesc

Panacris 1

05.01.2019, 15:24

RuxyRux 1

05.01.2019, 16:24

Ce bunatate!

madi_marin 1

05.01.2019, 18:22

Intersanta crusta, nu am mai auzit

Rocsi 1

05.01.2019, 19:48

Fulgi de mei nu am mai servit pana acum, dar un snitel pregatit la cuptor eu nu refuz!

mihaelar63 1

05.01.2019, 20:17

Madi , nici eu !! Este o noua testare reusta )

mihaelar63 1

05.01.2019, 20:18

Adi stiu ca va plac snitelele cu crusta de fulgi

mihaelar63 1

05.01.2019, 23:04

Rocsi , stii tu ce este bun !!!

mirela0911 1

06.01.2019, 19:02

Interesante snitele!

mihaelar63 1

07.01.2019, 01:46

Mirela , mai urmeaza , Abia acum imi vin idei

mihaelar63 1

07.01.2019, 01:47

Vasimur

mihaelar63 1

07.01.2019, 01:47

Vasimur

mihaelar63 1

07.01.2019, 01:48

Cristina ,

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Snitele de porc pufoase