Snitele de pui la cuptor

de Oana in Pui, 3 Ian 2010 | 32467 vizualizari

 

Deja ne-am obisnuit cu snitelele la cuptor, m mare, aceasi reteta ca si aripioarele pane la cuptor, delicioase!

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui dezosate
  • 2 oua
  • 4 linguri cu faina
  • 2 linguri cu lapte
  • 100 g cascaval ras
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • marar uscat
  • boia
  • 50 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui la cuptor:

Pulpele de pui se spala bine si se cresteaza cu cutitul din loc in loc, sa nu ramana vreo portiune mai groasa si sa sa patrunda bine carnea la copt. Sesterg apoi cu prosop de hartie.

Ouale se bat bine si se amesteca cu faina, laptele si condimentele dupa gust. Rezulta o compozitie mai groasa ca cea de clatite. Se adauga apoi cascavalul ras pe razatoarea mare.

Se tapeteaza o tava cu hartie de copt, se trece carnea de pui prin amestecul de ou, pe ambele parti, apoi prin pesmet si se aseaza in tava. Untul se taie fasii subtiri si se pune printre snitele. Se coc la foc potrivit pana se rumenesc frumos pe o parte, apoi se intorc si se urmaresc cu atentie. Cascavalul se topeste si se poate arde! Cand sunt rumenite si pe partea cealalta se scot din cuptor. 

Se pot servi cu orice garnitura sau cu o salata verde sau muraturi, dupa plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu pui