Snitele de pui la cuptor

de adnia in Mancare copii, 3 Sep 2013 | 20790 vizualizari

 

Stiu ca va plac snitelele...cui nu-i plac, macar asa, din cand in cand?! Dar, ca sa nu le mai prajim in ulei, ceea ce nu e tocmai recomandabil, le bagam la cuptor! Si uite-asa, scapam si de bataie de cap si de mirosul de prajeala din casa, fum, etc... si de grija ca nu e chiar sanatos:)
In plus, ca sa atragem copiii la masa, le decupam forme mai amuzante...in 2 timp si 3 miscari am realizat un preparat minunat pt. cei mici...dar asta nu inseamna ca adultii il ocolesc, nu?:)

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 1 piept de pui dezosat
  • 1 farfurioara cu pesmet fin
  • 1 ou batut
  • 1 lingura faina alba
  • sare, piper, dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui la cuptor:

 

 Se spala pieptul de pui, se usuca prin tapotare cu un servetel absorbant, se fileteaza si se bate cu ciocanul de snitele, in asa fel incat sa iasa foarte subtiri. Fiecare snitel se decupeaza in forma dorita (folosind un decupator pt. fursecuri din metal), se sareaza si se pipereaza pe fiecare parte, dupa care se da prin ou batut si amestecat cu faina alba si un praf de sare, apoi, imediat, prin pesmet. Se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit pt. 5-7 minute (la 200 grade). Se scot pe o farfurie si se servesc calde, alaturi de garnitura dorita, salsa proaspata, salata verde, ce doriti.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

in cazul meu, snitelele au fost perfecte dupa doar 5 minute de stat la cuptor (eu mi-am dorit sa nu fie prea uscate), dar se poate adapta acest timp in functie de marimea si grosimea sniteleleor...si dupa gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sote de morcovi cu piept de pui- pt bebelusi