Snitele din piept de curcan in vas Zepter

de Irina in Curcan, 8 Iul 2013 | 7895 vizualizari

COMENTARII (26)

nilgun 1

08.07.2013, 21:34

yummy

Bya Ralu 1

08.07.2013, 21:34

ce gustoase sunt

Bunica 1

08.07.2013, 21:36

Mmmm bun,bun!

simona72 1

08.07.2013, 21:39

Tare bune mai sunt!

Panacris 1

08.07.2013, 21:41

Panacris 1

08.07.2013, 21:42

Așa este Irina, la ultimul atelier de gătit Zepter, am aflat că atunci totul se gătește la 100 grade, nu mai mult

Rocsi 1

08.07.2013, 21:45

Ce mult imi plac snitelele. Am avut o perioada cand faceam saptamanl, insa acum cu renuntatul la prajeala nu prea le mai vad..De fapt le fac, le vad dar le consuma altii

Constelatialeu 1

08.07.2013, 21:57

Cate kg a avut curcanul, sa stiu daca in oala normala era mai ieftin....

Irina 1

08.07.2013, 21:59

cleme, era un biet piept luat din macelarie, nu ditamai curcanul.

diaconta 1

08.07.2013, 21:59

pune cateva felii langa pita aia cu vinete

Irina 1

08.07.2013, 22:05

gata, dia!

iry-gabriela 1

08.07.2013, 22:06

super

RuxyRux 1

08.07.2013, 22:07

Arata bune tare! Simplu si gustos!

Merisor 1

08.07.2013, 22:12

yummmm, cat de bune sunt!

Panacris 1

08.07.2013, 22:13

Dia

MotanLaOale 1

08.07.2013, 22:17

bune bune

diaconta 1

08.07.2013, 22:19

No ashea,sa raman tot grasa,ca o zis Gaby ca's bine asa

Lau 1

08.07.2013, 22:44

bunnnn

Ela68 1

08.07.2013, 22:44

cred ca incepe sa-mi placa vasul Zepter. Mai intai verific pretul.

Corinuta 1

08.07.2013, 23:44

Irina, te iei dupa Cris, ai pus Zepterul la treaba?

- Andreea - 1

08.07.2013, 23:52

jolygina 1

09.07.2013, 00:18

bun

Geanina87 1

09.07.2013, 08:54

mena29 1

09.07.2013, 11:22

Si mie imi plac snitelele

Angelina_Elena 1

14.07.2013, 21:20

Foarte bune

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume