Snitele din piept de curcan in vas Zepter

de Irina in Curcan, 8 Iul 2013 | 5804 vizualizari

 

Mereu am la indemana un piept de pui sau de curcan, pentru situatii de urgenta, cand striga copilul ca ii e foame. Sincera sa fiu si mie imi plac snitelele, asa pufoase cum ies...

 

INGREDIENTE

  • 1 jumatate piept de curcan
  • 2 oua
  • faina
  • sare
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din piept de curcan in vas Zepter:

Pieptul de curcan spalat si curatat il tai fasii, ca pentru pui Shanghai si il bat bine. Il condimentez cu sare.


Sparg ouale intr-un bol si le amestec.


Pieptul de curcan il dau prin faina apoi prin ou.


Pregatesc vasul Zepter si il pun la foc mic.


Cand acul indicator al Thermocontrolului ajunge in zona verde pun ulei, acesta se incinge instant si pun snitelele in vas. Le intorc imediat pe partea cealalta, pun capacul si opresc focul. In doua minute ridic capacul de pe vas si snitelele sunt gata facute.


Pun snitelele pe un prosop de hartie pentru a absorbi uleiul, dupa care le mut pe un platou pentru servire.


Ce ma bucura este faptul ca pot folosi la prajit uleiul de masline care imi place atat de mult. Asta pentru ca, oprind focul, temperatura uleiului nu mai creste. Uleiul de masline are punctul de ardere in jur de 200 grade, punct pe care nu are cum sa-l atinga.



Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din piept de curcan in vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

mena29 1

09.07.2013, 11:22

Si mie imi plac snitelele

Angelina_Elena 1

14.07.2013, 21:20

Foarte bune

Krystyan Trendy 1

21.11.2013, 16:59

foarte gustoase

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert gogosi de post
  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada de cartofi, cu sunca si cascaval

de RODIMUR 7

ieri la 19:01

Placinta cu foi de cartofi, sunca si branza

de Rocsi 9

ieri la 18:34

Ciorba rapida de salau

pe 24.11 la 23:57

Tort Unicorn

pe 24.11 la 16:32

Tort pentru 2 aniversari

pe 24.11 la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume