Snitele din piept de curcan in vas Zepter

de Irina in Curcan, 8 Iul 2013 | 4747 vizualizari

 

Mereu am la indemana un piept de pui sau de curcan, pentru situatii de urgenta, cand striga copilul ca ii e foame. Sincera sa fiu si mie imi plac snitelele, asa pufoase cum ies...

 

INGREDIENTE

  • 1 jumatate piept de curcan
  • 2 oua
  • faina
  • sare
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din piept de curcan in vas Zepter:

Pieptul de curcan spalat si curatat il tai fasii, ca pentru pui Shanghai si il bat bine. Il condimentez cu sare.


Sparg ouale intr-un bol si le amestec.


Pieptul de curcan il dau prin faina apoi prin ou.


Pregatesc vasul Zepter si il pun la foc mic.


Cand acul indicator al Thermocontrolului ajunge in zona verde pun ulei, acesta se incinge instant si pun snitelele in vas. Le intorc imediat pe partea cealalta, pun capacul si opresc focul. In doua minute ridic capacul de pe vas si snitelele sunt gata facute.


Pun snitelele pe un prosop de hartie pentru a absorbi uleiul, dupa care le mut pe un platou pentru servire.


Ce ma bucura este faptul ca pot folosi la prajit uleiul de masline care imi place atat de mult. Asta pentru ca, oprind focul, temperatura uleiului nu mai creste. Uleiul de masline are punctul de ardere in jur de 200 grade, punct pe care nu are cum sa-l atinga.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din piept de curcan in vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

mena29 1

09.07.2013, 11:22

Si mie imi plac snitelele

Angelina_Elena 1

14.07.2013, 21:20

Foarte bune

Krystyan Trendy 1

21.11.2013, 16:59

foarte gustoase

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Fasole alba cu ceafa afumata

ieri la 23:13

 Tocana de opintici-reteta de post!

de abetina 3

ieri la 22:42

 Tocana de cocosei americani!

de abetina 3

ieri la 22:35

Plăcintă cu brânză și griș

ieri la 21:27

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume