Snitele la cuptor cu garnitura de legume si sos de branza

de ana in Mancaruri cu carne, 16 Iun 2010 | 8813 vizualizari

COMENTARII (17)

Dana Cristea - pusikmea 1

16.06.2010, 22:36

bun tare, mai ales ca e la cuptor

ana 1

16.06.2010, 22:37

Asa e Dana ,am zis ca fiind seara merge mai bine la cuptor

Bucataras Medi 1

17.06.2010, 09:43

si eu am inceput sa inlocuiesc pe cat se poate prajitul cu coptul..............bun,bun.............5 furcu............

ana 1

17.06.2010, 09:45

Medi multumesc

Sylvia 1

17.06.2010, 10:03

Si de la mine 5 furcu' imi place f mult reteta si modul de preparare

nadina73 1

17.06.2010, 10:19

mai ce bun trebuie sa fi fost5 furcu si o portie la pachet

ana 1

17.06.2010, 10:37

Sylvia@Nadina da a fost bine spus

Rocsi 1

17.06.2010, 11:04

iami iami

Ubulika 1

17.06.2010, 16:21

ce bine arata

gaby_duceag 1

17.06.2010, 16:38

n-am facut niciodata asa.

ana 1

17.06.2010, 18:00

Rocsi multumesc@ubulika multumesc@gabitzule nici eu pana aseara ,am zis sa testez ,marian a exclamat"wow ce fraged e "

Julie 1

18.06.2010, 13:02

Wow! Cred si eu ca a fost fraged!

ana 1

18.06.2010, 13:45

Julia ,da a fost foarte fraged!

Bunica 1

18.06.2010, 22:51

De la un timp pun totul la cuptor snitele, chiftele . Se fac repede si sunt dieteticeDeosebit sosul

ana 1

20.06.2010, 19:32

Intr-adevar Bunica sunt rapid de facut si dietetice!Multumesc din suflet!

mihaelar63 1

28.06.2010, 08:48

trebuie sa fac si eu asa ceva , arata incitant de-ti vine sa manci cu toate furculitele

ana 1

28.06.2010, 12:00

Mihaela este foarte bun si sanatos!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu scarita