Snitele la cuptor cu garnitura de legume si sos de branza

de ana in Mancaruri cu carne, 16 Iun 2010 | 5514 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru snitele
  • un piept de pui
  • 2 oua
  • sare ,piper
  • faina 
  • 2 linguri de ulei
  • Pentru garnitura
  • 1 dovlecel
  • 2 rosii
  • 6 morcovi mici
  • 2 ardei
  • 2 cepe
  • 1 usturoi verde
  • sare,piper
  • 1 lingura de ulei
  • Pentru sosul de branza
  • 200 ml lapte
  • 2 linguri de smantana
  • 200 gr branza
  • 50 gr unt
  • 1 lingurita de faina
  • piper alb ,nucsoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele la cuptor cu garnitura de legume si sos de branza:

Feliem pieptul de pui ,batem feliile le presaram cu sare si piper ,le dam prin faina apoi prin ou batut (in ou am pus 1 lingura de faina ,sare si piper),Asezam in tava de cuptor unsa cu ulei .Le coacem la foc mare.


Legumele le taiem in 4 le dam cu sare ,piper si ulei si le coacem impreuna cu snitelele (in tavi diferite).


Sosul de branza:punem in cratita ,laptele untul si smantana dam intr-un clocot adaugam branza (la mine s-a strans si am mixato)apoi adaugam faina si mai clocotim cateva secunde.Condimentam dupa gust.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele la cuptor cu garnitura de legume si sos de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

ana 1

20.06.2010, 19:32

Intr-adevar Bunica sunt rapid de facut si dietetice!Multumesc din suflet!

mihaelar63 1

28.06.2010, 08:48

trebuie sa fac si eu asa ceva , arata incitant de-ti vine sa manci cu toate furculitele

ana 1

28.06.2010, 12:00

Mihaela este foarte bun si sanatos!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Legume mediteraneene si snitzel crocant