Socata reteta bunicii

de Andra_Constantinescu in Bauturi, 2 Iun 2015 | 14031 vizualizari

COMENTARII (16)

Merisor 1

02.06.2015, 18:49

Ce prezentare frumoasa!

Andra_Constantinescu 1

02.06.2015, 18:51

Ms

Bya Ralu 1

02.06.2015, 18:52

si eu vreau!

Rita Ilies 1

02.06.2015, 18:53

Și eu am făcut duminică. Acum aștept. Ce rol are orezul?

Andra_Constantinescu 1

02.06.2015, 18:54

Sa iasa acidulata, cu bule

Merisor 1

02.06.2015, 18:56

Boabele de orez ajuta fermentarea, se pun in loc de drojdie.

Andra_Constantinescu 1

02.06.2015, 18:57

Sau asa cum zice Meri

Adele 1

02.06.2015, 18:57

Gherca Daniela 1

02.06.2015, 19:07

super, zilele astea am sa fac si eu!

Andra_Constantinescu 1

02.06.2015, 19:10

Sa ai spor, Daniela! Sper sa mai fie floricele

MotanLaOale 1

02.06.2015, 19:15

mirela0911 1

02.06.2015, 19:19

Foarte buna, tocmai ce am pus-o si eu la frigider!

Rita Ilies 1

02.06.2015, 19:25

Da? Eu n-am pus, dar a început deja să bulbucească.

Constelatialeu 1

02.06.2015, 19:57

Buna,buna..

delia64 1

02.06.2015, 22:17

Rocsi 1

03.06.2015, 19:32

O bautura racoritoare foarte buna

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Socata reteta bunicii