Sofficini

de lilik in Aperitive / Garnituri, 2 Oct 2010 | 6824 vizualizari

COMENTARII (24)

Rocsi 1

02.10.2010, 18:44

ela 1

02.10.2010, 18:51

lilik 1

02.10.2010, 19:14

poftiti fetele

diaconta 1

02.10.2010, 19:40

foarte interesant

Corinuta 1

02.10.2010, 19:45

yamii!foarte buni!

lilik 1

02.10.2010, 20:07

multumesc dia

lilik 1

02.10.2010, 20:08

poti sa stii corinasunt deliciosi si pt bebei se fac la cuptor..

Ina 1

02.10.2010, 23:13

Bunica 1

02.10.2010, 23:26

Multumim de invitatie ,lilik. Venim cat putem de repede la asemenea bunatate !

lilik 1

02.10.2010, 23:44

haideti k deschid usa

adasev12 1

03.10.2010, 00:00

superbuni...si eu abia acum i-am vazut....nu mai am timp sa fac...dar maine sigur ii incerc. trec si la favorit, sa nu mai caut maine dupa ei...
5

lilik 1

03.10.2010, 00:08

multam fain ada

nadina73 1

03.10.2010, 00:20

e la favo 5f

La Ancuta 1

03.10.2010, 00:22

lilik 1

03.10.2010, 01:05

multumesc nadina si inceark cu incredere

lilik 1

03.10.2010, 01:06

anca multumesc si tie

dentistutza 1

04.10.2010, 00:13

deliciosi, ii mancam in italia acum multi ani dar ma deranja ca sunt congelati...astia de casa o sa fie grozavi

lilik 1

04.10.2010, 11:53

asa e dentistutza nici mie nu prea imi placea ideea k sunt congelati ,dar acum am rezolvat problema

adasev12 1

04.10.2010, 16:25

lilik, am facut si eu ieri dimineata...am mancat eu aproape tot.... ffff buni au fost...eua m pus mortadella, ca atat aveam in casa si cascaval si branzica de oaie...bun rau!!!!

lilik 1

04.10.2010, 16:57

stiu ada si poti sa-i umpli cum vrei

kamy 1

04.10.2010, 17:17

la favorite cu ea 5f

lilik 1

04.10.2010, 17:46

multuesc kamy

mena29 1

10.10.2010, 20:54

lilik 1

10.10.2010, 22:53

mersi mena

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv covridog cu cascaval