Sofficini

de lilik in Aperitive / Garnituri, 2 Oct 2010 | 2816 vizualizari

 

fetitei mele ii plac f mult si se gasesc doar congelati asa k am kutat reteta sa ii fac in casa si am gasit-o pe"misya.info"...sper s va plak si voua..

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de lapte
  • 1 cana de faina
  • 1 lingura de unt
  • 1 lingurita de sare
  • pt umplutura:
  • 200 gr sunca
  • 100 ml sos bechamel
  • 200 gr branza(eu am pus felii tip hochland)
  • 2 oua,
  • pesmet
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sofficini:

punem laptele cu untul si sarea intr-o craticioara pe foc,iar cand incepe sa fiarba dam deoparte si adaugam faina cernuta. Amestecam bine, iar cand s-a racorit il framantam putin sa obtinem un aluat moale. Il infasuram in folie si dam la frigider pana se raceste.


Intre timp taiem cubulete sunca si branza si pregatim sosul (sau il cumparam). Cand s-a racit intindem pe masa infainata o foaie de cca 3 mm. Cu o cana mare sau cu ceva rotund taiem forme pe care punem sunca ,branza si 1 lingura de sos. Ii inchidem dandu-le forma de semi-luna(apasam pe margini cu degetele sa nu se desfaca). Ii dam prin ou ,apoi prin pesmet si ii prajim sau ii dam la cuptor la 180° timp de 20 de min (inainte de a-i baga in cuptor punem deasupra putin ulei).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sofficini" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

lilik 1

04.10.2010, 17:46

multuesc kamy

mena29 1

10.10.2010, 20:54

lilik 1

10.10.2010, 22:53

mersi mena

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mini pizza