Somon in crusta de parmezan la cuptor

de Bya Ralu in Somon, 24 Dec 2015 | 11895 vizualizari

COMENTARII (30)

Zamfira 1

24.12.2015, 22:25

Tare bine arata!!!

Bya Ralu 1

24.12.2015, 22:25

saru-mana,deci nu sunt chiar asa ametita )

Corinuta 1

24.12.2015, 22:27

Gata mancarea? Adica ai si mancat-o nu?

Zamfira 1

24.12.2015, 22:27

pana la mine nu se vede...oricum si eu vad bine )))))))

MotanLaOale 1

24.12.2015, 22:27

bun bun

Bya Ralu 1

24.12.2015, 22:32

da corinuta )

Bya Ralu 1

24.12.2015, 22:32

vladimir

Oana 1

24.12.2015, 22:34

Ce bine arata! Si noi am mancat azi somon

Constelatialeu 1

24.12.2015, 22:37

Mi-ai consumat poarmezanul?

Bya Ralu 1

24.12.2015, 22:39

multumesc oana

Bya Ralu 1

24.12.2015, 22:39

da cleme ,nu trebuia?)

Constelatialeu 1

24.12.2015, 22:42

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuera al meu...

Bya Ralu 1

24.12.2015, 22:44

nuuuuuuuuuuuuuuuuuu cleme ))nu stiam )

Merisor 1

25.12.2015, 07:18

Ioi, asta e bun rau!

Bya Ralu 1

25.12.2015, 10:56

multumesc mery

mirela0911 1

25.12.2015, 12:41

Ce bine arata!

Bya Ralu 1

25.12.2015, 13:13

simona72 1

25.12.2015, 13:14

Ce rasfat!

Bya Ralu 1

25.12.2015, 13:30

da simonica

CameliaR 1

25.12.2015, 17:08

Buuun

Panacris 1

25.12.2015, 20:52

Bya Ralu 1

25.12.2015, 22:11

Rocsi 1

26.12.2015, 14:11

Bya Ralu 1

27.12.2015, 11:28

mihaelar63 1

31.12.2015, 15:08

Buun di tat

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Somon cu portocale