Somon in crusta de parmezan la cuptor

de Bya Ralu in Somon, 24 Dec 2015 | 4416 vizualizari

 

Salvasem reteta de pe un site,nu va zic cat de bun a fost....te lingi pe degete!

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati somon proaspat
  • 3 catei de usturoi
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 3 linguri de parmezan ras
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon in crusta de parmezan la cuptor:

Bucatiile de somon se pun cu pielea in jos intr-o tava cu hartie de copt,se acopera cu hartie de aluminiu si se da la cuptor pentru 10 minute.


Intre timp se marunteste usturoiul,parmezanul se rade,iar patrunjelul se toaca marunt si se amesteca.


Se scoate de la cuptor somonul,se da la o parte hartia de aluminiu,se pune putin piper si se acopera somonul cu mixtura de usturoi,parmezan si patrunjel.


Se da din nou la cuptor fara a fi acoperit si se lasa pana cand se face o crusta deasupra ,cam 20 minute.


Se scoate tava din cuptor,iar dupa 5 minute se poate servii(aveti timp sa faceti poze :)))) )


Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon in crusta de parmezan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

dantes 1

27.01.2016, 06:31

Super!

Bya Ralu 1

27.01.2016, 17:12

noiinbucatarie 1

02.02.2016, 17:20

Delicios!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert - Clafoutis cu cirese
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Somon cu sos de iaurt si lamaie