Somon in crusta de parmezan la cuptor

de Bya Ralu in Somon, 24 Dec 2015 | 4095 vizualizari

 

Salvasem reteta de pe un site,nu va zic cat de bun a fost....te lingi pe degete!

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati somon proaspat
  • 3 catei de usturoi
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 3 linguri de parmezan ras
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon in crusta de parmezan la cuptor:

Bucatiile de somon se pun cu pielea in jos intr-o tava cu hartie de copt,se acopera cu hartie de aluminiu si se da la cuptor pentru 10 minute.

Intre timp se marunteste usturoiul,parmezanul se rade,iar patrunjelul se toaca marunt si se amesteca.

Se scoate de la cuptor somonul,se da la o parte hartia de aluminiu,se pune putin piper si se acopera somonul cu mixtura de usturoi,parmezan si patrunjel.

Se da din nou la cuptor fara a fi acoperit si se lasa pana cand se face o crusta deasupra ,cam 20 minute.

Se scoate tava din cuptor,iar dupa 5 minute se poate servii(aveti timp sa faceti poze :)))) )

Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon in crusta de parmezan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

dantes 1

27.01.2016, 06:31

Super!

Bya Ralu 1

27.01.2016, 17:12

noiinbucatarie 1

02.02.2016, 17:20

Delicios!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

12850 puncte

Rux

Rux 9

10160 puncte

mihaelar63

8020 puncte

katty

7870 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu mere si branza
  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L

  • 28

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!