Somon in crusta de parmezan la cuptor

de Bya Ralu in Somon, 24 Dec 2015 | 5789 vizualizari

 

Salvasem reteta de pe un site,nu va zic cat de bun a fost....te lingi pe degete!

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati somon proaspat
  • 3 catei de usturoi
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 3 linguri de parmezan ras
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon in crusta de parmezan la cuptor:

Bucatiile de somon se pun cu pielea in jos intr-o tava cu hartie de copt,se acopera cu hartie de aluminiu si se da la cuptor pentru 10 minute.


Intre timp se marunteste usturoiul,parmezanul se rade,iar patrunjelul se toaca marunt si se amesteca.


Se scoate de la cuptor somonul,se da la o parte hartia de aluminiu,se pune putin piper si se acopera somonul cu mixtura de usturoi,parmezan si patrunjel.


Se da din nou la cuptor fara a fi acoperit si se lasa pana cand se face o crusta deasupra ,cam 20 minute.


Se scoate tava din cuptor,iar dupa 5 minute se poate servii(aveti timp sa faceti poze :)))) )


Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon in crusta de parmezan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

dantes 1

27.01.2016, 06:31

Super!

Bya Ralu 1

27.01.2016, 17:12

Rahela Velicu 1

02.02.2016, 17:20

Delicios!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Somon la cuptor cu sos de sampanie si portocala