Somon in foietaj cu garnitura de legume

de mamaieelena in Somon, 22 Sep 2011 | 3677 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de file de somon
  • 1/2 lingurita condimente pentru peste(sare.busuioc,susan,usturoi,marar)
  • 1 lingurita unt
  • 2 lingurite pesto cu busuioc
  • 1 pachet de 245 gr.foietaj
  • 2catei de usturoi
  • 2 felii de lamaie
  • 2 felii subtiri ghimbir
  • 2 lingurite cu ulei de susan
  • garnitura:
  • 250gr.legume congelate
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon in foietaj cu garnitura de legume:

Cele doua felii de somon le-am condimentet si sarat, unse fiind cu uleiul de susan.


Pe masa am desfacut aluatul de foietaj si l-am taiat in doua asezand cele doua bucati de somon in patratul fiecaruia si am asezat pe bucatile de somon felia de lamaie, ghimbirul si catelul de usturoi. Le-am acoperit si presat bine marginile si am dat la cuptorul preincalzit la 180 de grade si asa a ramas timp de 25 de minute, dupa care l-am scos si am uns cu pesto amestecat cu lingurita de unt. Am dat din nou la cuptor pentru inca 5 minute.


Este delicios. Am facut alaturi si o garnitura de legume asortate .Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon in foietaj cu garnitura de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

mamaieelena 1

26.09.2011, 22:50

Kory multumesc

Bucataras Medi 1

30.09.2011, 18:33

ce bun trebuie sa fie..................

Lau 1

03.10.2011, 22:36

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Rondele de somon la gratar cu cartofi natur