Somon in foietaj cu garnitura de legume

de mamaieelena in Somon, 22 Sep 2011 | 6653 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de file de somon
  • 1/2 lingurita condimente pentru peste(sare.busuioc,susan,usturoi,marar)
  • 1 lingurita unt
  • 2 lingurite pesto cu busuioc
  • 1 pachet de 245 gr.foietaj
  • 2catei de usturoi
  • 2 felii de lamaie
  • 2 felii subtiri ghimbir
  • 2 lingurite cu ulei de susan
  • garnitura:
  • 250gr.legume congelate
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon in foietaj cu garnitura de legume:

Cele doua felii de somon le-am condimentet si sarat, unse fiind cu uleiul de susan.

Pe masa am desfacut aluatul de foietaj si l-am taiat in doua asezand cele doua bucati de somon in patratul fiecaruia si am asezat pe bucatile de somon felia de lamaie, ghimbirul si catelul de usturoi. Le-am acoperit si presat bine marginile si am dat la cuptorul preincalzit la 180 de grade si asa a ramas timp de 25 de minute, dupa care l-am scos si am uns cu pesto amestecat cu lingurita de unt. Am dat din nou la cuptor pentru inca 5 minute.

Este delicios. Am facut alaturi si o garnitura de legume asortate .Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon in foietaj cu garnitura de legume" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Somon în sos de smântânã