Somon la gratar cu sos de patrunjel si usturoi

de madi_marin in Somon, 19 Aug 2018 | 4526 vizualizari

COMENTARII (22)

Catalina L 1

19.08.2018, 17:39

foarte bun

Ina 1

19.08.2018, 17:40

Daaa

Andra_Constantinescu 1

19.08.2018, 18:05

Arata foarte bine!

RODIMUR 1

19.08.2018, 18:20

Delicatese!

madi_marin 1

19.08.2018, 18:20

Fetele, multumesc! E foarte bun, dar pozele cam lasa de dorit Inspiratie ioc azi

laura_n 1

19.08.2018, 18:20

Si de la mine un Da! ))

MotanLaOale 1

19.08.2018, 18:25

madi_marin 1

19.08.2018, 18:32

Laura saru'mana!

mirela0911 1

19.08.2018, 18:38

Arata tare apetisant!

laura_n 1

19.08.2018, 19:07

Oare vine si Bontea sa dea al treilea Da?

madi_marin 1

19.08.2018, 19:35

Bontea vine doar la tine Asa ca nu-mi fac sperante

Valclaudia 1

19.08.2018, 19:57

ce prezentare!

Rocsi 1

19.08.2018, 20:15

Ce bine arata!

laura_n 1

19.08.2018, 20:32

Imi place cum gandesti )))

Adi 1

19.08.2018, 20:39

Foarte bun!

Constelatialeu 1

19.08.2018, 20:57

Zici ca-i bun ?

Ancutsa 1

19.08.2018, 21:15

Delicios!

Rahela Velicu 1

19.08.2018, 23:20

mihaelar63 1

20.08.2018, 07:37

Fix pe gustul meu

madi_marin 1

20.08.2018, 19:21

Multumesc! Ma bucur mult ca va place!

Satisfyyourcravings 1

20.08.2018, 22:20

Asa cum imi place mie!

dantes 1

24.08.2018, 09:16

Bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pasta de somon afumat