Somon la gratar si orez aromat cu ciuperci de padure

de Sylvia in Somon, 16 Oct 2011 | 6591 vizualizari

COMENTARII (15)

mirela0911 1

16.10.2011, 17:42

Excelent arata si atat de gustos

Sylvia 1

16.10.2011, 17:42

Va mai amintiti de mine ? Imi cer scuze ca apar asa de rar, ma gandesc cu drag la voi si imi lipsiti foarte mult dar nu am mai avut timp in ultima vreme, nici de gatit foarte mult nici de postat ceea ce gatesc

LUK 1

16.10.2011, 17:52

delicios somonul tau..cum sa te uitam Sylvia..ce ai mai facut la cursul de bucatari?asteptam cu interes trucurile culinare pe care le descoperi acolo

Bunica 1

16.10.2011, 18:02

Cum oare sa te uitam Ne face o placere deosebita sa te avem printre noi....chiar si mai rar

Sylvia 1

16.10.2011, 18:06

Multumesc mult, sunteti dragute. Trebuie sa ma adun si sa va povestesc ca am invatat o multime de lucruri , am facut deja o perioada buna si de scoala si de practica in restaurant.

Rocsi 1

16.10.2011, 18:31

arata bineeeeeeeee

danakarin 1

16.10.2011, 20:30

O reteta pe cit de simpla atit de refinata. M-am mai uitat pe pagina ta, multe lucruri mi-au placut. iti doresc succes si perseverenta in ceea ce ai inceput!!

deyutzky 1

16.10.2011, 21:04

delicios

RuxyRux 1

16.10.2011, 21:30

Chiar nu te pot refuza...arata de milioane!

Ina 1

16.10.2011, 21:34

Imi place , dar eu vreau portie dubla, ca nu ma satur cu cea din farfurie

Cris2711 1

17.10.2011, 10:21

la somon sunt si eu prezenta,imi place enorm,super prezentarea

alinutzika 1

17.10.2011, 15:39

MIUTA 1

17.10.2011, 17:32

Super bun

Sylvia 1

17.10.2011, 20:57

Multumesc de laude va servesc cu o portie virtuala

mihaelar63 1

29.11.2011, 23:13

Un meniu cu peste , foarte elegant

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Somon la gratar si salata cu creveti si calamari cu pesto