Somon la tava a la Cryss

de Bucataras in Somon, 29 Apr 2009 | 6923 vizualizari

 

Cryss Cryss a intrat in concursul “Reteta mea”, desfasurat cu citeva luni in urma, cu un peste la tava. Ea a folosit file de somon. Sa-i uram succes!

 

INGREDIENTE

  • somon - file, un kg
  • ardei
  • rosii
  • ceapa verde
  • ulei masline
  • vin alb
  • sare, piper
  • verdeata: patrunjel si tarhon
  • mujdei de usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon la tava a la Cryss:

Se pune pestele in tava, cu legumele. Se unge cu putin ulei de masline, se adauga putin vin, apoi se condimenteaza, se taie tarhonul si patrunjelul marunt si se baga la cuptor, cam 30 min. Se serveste cu mujdei.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon la tava a la Cryss" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (1)

AnyCostescu 1

07.02.2013, 14:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec After Eight
  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L