Sos bolognese pentru paste la Multicooker Crock-Pot Express

de Oana in Multicooking, 6 Mar 2019 | 6083 vizualizari

 

In mod normal sosul bolognese se fierbe cateva ore la foc mic, trebuie sa amesteci in el sa nu se prinda de oala...dar la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune e atat de usor! Calesti putin ingredientele, inchizi capacul si in 20 de minute e gata! Fara sa stai langa el si sa amesteci! E super simplu!

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne tocata de vita
  • o cutie de 400 g rosii in bulion 
  • 3 linguri ulei de masline 
  • o ceapa rosie 
  • un morcov 
  • 2 catei de usturoi pisati 
  • 50 ml vin rosu 
  • sare 
  • piper 
  • salvie 
  • rozmarin
  • In plus: 
  • paste proaspete 
  • parmezan ras 
  • busuioc
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos bolognese pentru paste la Multicooker Crock-Pot Express:

  • Pune uleiul in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.
  • Cand s-a incins adauga ceapa taiata cubulete, usturoiul maruntit si morcovul dat pe razatoarea cu ochiuri mici.
  • Caleste-le 2-3 minute, apoi adauga carnea tocata si amesteca inca 2-3 minute.
  • Pune vinul rosu, lasa-l sa se reduca 2 minute, apoi condimenteaza cu sare, piper, salvie si rozmarin uscat.
  • Adauga rosiile tocate in bulion, pune capacul si seteaza programul Meat/Stew pentru 15 minute.
  • Intre timp fierbe pastele dupa instructiunile de pe ambalaj.
  • Pune sosul peste paste, rade parmezan deasupra si decoreaza cu busuioc proaspat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos bolognese pentru paste la Multicooker Crock-Pot Express" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

-Licurici- 1

07.03.2019, 13:05

Rocsi 1

09.03.2019, 21:10

O bunatate de preparat!

dantes 1

23.03.2019, 09:22

Gustoase!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sarmale in frunze de vita de vie, la multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune