Sos caramel

de diaconta in Dulciuri, 8 Oct 2011 | 5079 vizualizari

COMENTARII (115)

diaconta 1

08.10.2011, 22:31

Uooooooof ce vinovata ma simt pentru gandurile mele pacatoase sa ma pedepseasca cineva

diaconta 1

08.10.2011, 22:32

Adica tu Mona ai un borcanel in frigider si taci chitic?

diaconta 1

08.10.2011, 22:33

Rocsi,cu arderile e problema am gasit pe cine sa dau vina ca se tot lipeste

Rocsi 1

08.10.2011, 22:34

pai sa te pedeapseasca cineva nu de alta dar ne faci pofta si pacatuim si noi

diaconta 1

08.10.2011, 22:35

Rocsi,doar n-o sa ma lasati singura la necaz

Rocsi 1

08.10.2011, 22:39

las ca ne facem si noi alte necazuri... chiar imi zicea azi prietenul ca fac prea multe bunatati si e posibil sa se ingrase....pai am facut 3 feluri de mancare si desert,ca de e week-end si sa fie macar 2-3 zile sa mancam,dar el zice ca e "cosmar"

diaconta 1

08.10.2011, 22:44

Rocsi,sotul meu zicea ca's o adevarata tortura pe capul omului cand intru in bucatarie

aziz 1

08.10.2011, 22:53

never ever nu te lasam mancam caramel si cu forta daca e nevoie

Cris2711 1

08.10.2011, 22:54

Da? de ce ?pentru ca nu mai ieseai?

Cris2711 1

08.10.2011, 22:55

Aha,intre sos si desert mai ai ceva la camara?

Lau 1

08.10.2011, 22:57

arata bine si vreau si eu

diaconta 1

08.10.2011, 22:57

Asa Mona,sa vezi ce mandre grase si frumoase or fi pe site
si dupa ce mancam pe saturate strigam ca noi n-am vrut,da' ne-a fortat ...pofta

adasev12 1

08.10.2011, 22:58

dia, culoarea conteaza mai putin...gustul primeaza, si e super bun

diaconta 1

08.10.2011, 22:58

Cris,pentru ca ma straduiam sa fac mereu tot ...mai bun
pai inainte de desert trebuie sa avem si mancare

diaconta 1

08.10.2011, 22:59

Lau,bun venit in randul pofticiosilor

aziz 1

08.10.2011, 22:59

cris nu cine stie ce doar doua trei borcane cu sirop de ciocolata niscai 200 borcanele mici si inghesuite cu dulceturi felurite,ceva dulce de leche,muraturi,gogosar in sos si fara .....mai nimic

diaconta 1

08.10.2011, 22:59

Ada,sigur ca e important gustul si consistenta,dar si culoarea face mult

aziz 1

08.10.2011, 23:00

asa asa noi nu vrem da dracia de pitic de pe creieras ne impinge la toate cele

diaconta 1

08.10.2011, 23:00

doar atat Mona si io care credeam ca e plina

Cris2711 1

08.10.2011, 23:01

Mona atunci merita sa o felicitam si sa o petrecem si nu numai cu toti bucatarasii

aziz 1

08.10.2011, 23:01

fata me lene sa scriu

diaconta 1

08.10.2011, 23:01

pai io nu vreau,va dau voua eu doar am lins ce s-a ...prelins ca nu era sa las bucataria murdara

Cris2711 1

08.10.2011, 23:01

Dracia de pitic de pe creieras la cate ne mai ispiteste

Cris2711 1

08.10.2011, 23:02

Atunci daca tie lene sa te sun

Cris2711 1

08.10.2011, 23:02

Diiaaaaaaaaa ai lins ce s-a prelins

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gem de prune