Sos de hrean

de alinutzika in Sosuri, 2 Oct 2012 | 14467 vizualizari

 

Nu stiu daca ati mancat vreodata -facut de casa bineinteles, nu cumparat, ca nu se compara gustul... Daca nu ati mancat pana acum, e timpul... Hrean gasiti si in gradina mea si la piata...:)))
Merge perfect langa o fripturica, sau carnaciori, cartofi pai, etc.

 

INGREDIENTE

  • hrean proaspat
  • smantana
  • cateva picaturi de otet
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de hrean:

Hreanul se spala bine si se curata. Treaba asta e mai grea. Apoi urmeaza si mai greu...:)) Macinatul hreanului. Eu l-am macinat bine la robot si am scapat mai usor. Puteti sa-l macinati cu masina de tocat sau sa-l radeti pe razatoarea mica. Daca sunteti cam stresati, cu ocazia asta va si eliberati putin..:))) Pentru ca piscaaaaaaa.....Ceapa e zero!!! Amestecati apoi hreanul ras cu celeleate ingrediente, dupa gust, si gata! Pastrati-l la frigider.


Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de hrean" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

RuxyRux 1

04.10.2012, 19:24

Super si eu fac mereu, insa inlocuiesc smantana cu iaurt...si uneori amestec cu sfecla...arata deosebit!

alinutzika 1

06.10.2012, 14:40

multumesc, Ruxy

Panacris 1

08.10.2012, 18:04

E nelipsit din frigider, in orice anotimp.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cornuri pufoase cu gem
  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

  • 25

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveti picanti pentru burgeri

de Ksenya 5

la 10:23

Brownie cu mascarpone si piure de dovleac

de oanapl 6

ieri la 22:08

Cheesecake cu caise si oreo

de Rocsi 9

ieri la 21:57

Tocana  de cartofi cu arome de toamna

ieri la 20:22

RETETA RECOMANDATA
Sos de hrean