Sos de spanac cu legume mixte

de azyrra in Aperitive / Garnituri, 6 Aug 2012 | 2397 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru sos
  • 150 g spanac congelat sau proaspat,
  • o ceapa mica,
  • 100 ml smantana,
  • 200 g branza de vacuta sau oaie,
  • sucul unei jumatati de lamaie,
  • sare, piper macinat
  • 2 catei de usturoi pisati
  • o chifla de paine neagra pe vatra
  • Pentru platou:
  • 300 g broccoli
  • 300 g conopida
  • 1 ardei gras:rosu si galben
  • 200 g rosii cherry
  • salata verde
  • 100 g muschiulet de porc (optional)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de spanac cu legume mixte:

Spanacul se decongeleaza (in cazul in care folositi proaspat il spalati si il opariti 5 minute in apa fierbinte cu putina sare). Pasati cu mixerul/blenderul spanacul alaturi de smantana si branza. Se adauga ceapa si sucul de lamaie si se condimenteaza cu sare si piper. (va vand un pont, daca aveti ceapa verde folositi ceapa verde dar nu o pasati cu mixerul) Se toarna sosul intr-o chifla de paine neagra transformata in bol (adica ii faceti capac si ii scoateti miezul) si restul vedeti in imagine... POFTA BUNA SA AVETI :*:*:*:*:*


Pentru platou aveti doua optiuni. Ori folositi legumele crude (cum le-a facut mama natura) ori le puteti baga in apa fiarta si le fierbeti max 5 min. Eu va recomand crude. Iar sunca o taieti felii si o prajiti putin si o adaugati printre legume pe platou. Aici e ok sa va folositi imaginatia. Eu le-am pus asa ca arata cel mai bine... Puteti sa mai adaugati pe langa ce am pus eu si castraveti, ridichii sau ce va place voua cel mai mult.



Sper sa va placa si va doresc pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de spanac cu legume mixte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

gaby_gabytza 1

07.08.2012, 15:31

RuxyRux 1

07.08.2012, 18:31

Minunat!

mamaieelena 1

07.08.2012, 19:03

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Rosii uscate, conservate in ulei
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu pere si ciocolata

de oanapl 6

ieri la 22:34

Ciorba radauteana

de oanapl 6

ieri la 22:12

Desert chec cu cacao si banane

pe 21.09 la 16:28

Piept de pui cu mustar si portocale, la punga

de RODIMUR 7

pe 21.09 la 12:01

RETETA RECOMANDATA
Rulada din foietaj umpluta cu ciuperci,spanac si carne