Sos de usturoi cu crema de branza pufoasa Delaco

de Adi in Pt. carne, 27 Mai 2015 | 9537 vizualizari

 

Cred ca v-am mai spus ca eu sunt responsabilul cu sosurile, sau mujdeiul de usturoi atunci cand Meri face friptura sau cand mergem la gratar. A preparat Meri mai demult acest sos, inspirandu-se de la bucataresele vesele si ne-a placut tare mult, asa ca de data aceasta l-am preparat eu, bineinteles sub indrumarea ei!

 

INGREDIENTE

  • 5 capatani micute de usturoi
  • 1 lingurita sare grunjoasa
  • 10-15 ml ulei de masline
  • un praf piper
  • 1 cutie branza pufoasa cu verdeata Delaco
  • 150 ml iaurt de baut
  • marar verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de usturoi cu crema de branza pufoasa Delaco:

Se curata usturoiul, se spala grauntii si se piseaza in mojar, impreuna cu sarea.

Apoi se trece pasta de usturoi rezultata, in alt vas si se freaca bine cu o lingura de lemn sau se mixeaza picurand cate putin ulei.

Nu se pune mult ulei, ca la mujdei, doar cativa stropi.

Se presara si un praf de piper si se adauga branza pufoasa.

Se amesteca bine, apoi se dilueaza cu iaurtul de baut. La final se adauga mararul tocat.

Se serveste la diverse fripturi, cartofi, dar va asigur ca este bun si intins pe paine.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de usturoi cu crema de branza pufoasa Delaco" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sos barbeque