Sos de usturoi cu crema de branza pufoasa, Delaco

de Adi in Pt. carne, 27 Mai 2015 | 2858 vizualizari

 

Cred ca v-am mai spus ca eu sunt responsabilul cu sosurile, sau mujdeiul de usturoi atunci cand Meri face friptura, sau cand mergem la gratar.
A preparat Meri mai demult acest sos, inspirandu-se de la bucataresele vesele si ne-a placut tare mult, asa ca de data aceasta l-am preparat eu, bineinteles sub indrumarea ei. :)

 

INGREDIENTE

  • 5 capatani micute de usturoi
  • 1 lingurita sare grunjoasa
  • 10-15 ml ulei de masline
  • un praf piper
  • 1 cutie branza pufoasa cu verdeata, Delaco
  • 150 ml iaurt de baut
  • marar verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de usturoi cu crema de branza pufoasa, Delaco:

Se curata usturoiul, se spala grauntii si se piseaza in mojar, impreuna cu sarea.


Apoi se trece pasta de usturoi rezultata, in alt vas si se freaca bine cu o lingura de lemn, sau se mixeaza picurand cate putin ulei.


Nu se pune mult ulei, ca la mujdei, doar cativa stropi.


Se presara si un praf de piper si se adauga branza pufoasa.


Se amesteca bine, apoi se dilueaza cu iaurtul de baut.


la final se adauga mararul tocat.


Se serveste la diverse fripturi, cartofi, dar va asigur ca este bun si intins pe paine.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de usturoi cu crema de branza pufoasa, Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Panacris 1

28.05.2015, 14:39

Aurelia 07_07 1

28.05.2015, 20:25

Super !

miki_a 1

28.05.2015, 21:58

Bun sos!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Champignonsoße(sos de Champignon)