Sos dulce-picant pentru chifletele

de Bya Ralu in Sosuri, 5 Apr 2012 | 5650 vizualizari

 

am facut alta varianta de sos,care a iesit la fel de buna ca cealalta

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri bulion
  • ulei masline
  • 1 lingura faina
  • 2 catei usturoi
  • foi de dafin
  • vin rosu dupa gust
  • vegeta,piper,peperoncino,busuioc,cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos dulce-picant pentru chifletele:

Punem intr-o tigaie adanca ulei de masline si 1 lingura de faina, se amesteca incet dupa care se adauga bulionul subtiat cu apa, usturoiul zdrobit, condimentele si foile de dafin. Sper sfarsit se adauga si vin rosu (cat doreste fiecare). Se lasa 20 minute la foc in total

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos dulce-picant pentru chifletele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Lau 1

06.04.2012, 18:08

place

MotanLaOale 1

06.04.2012, 19:00

Bya Ralu 1

06.04.2012, 20:00

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Maioneza de post din aquafaba