Sos pentru friptura de miel

de Sylvia in Clasice, 18 Apr 2014 | 23085 vizualizari

COMENTARII (23)

Sylvia 1

18.04.2014, 14:21

Am venit in graba cu un sos pentru friptura de miel va doresc spor in toate si Sarbatori Fericite, mai apar eu asa pe fuga cu o reteta ceva

Satisfyyourcravings 1

18.04.2014, 14:32

Wow! Ce arome! O minunatie! Cred si eu ca e nevoie de cineva special in bucatarie specializat pe sosuri daca e mai complicat.

simonacallas 1

18.04.2014, 14:45

Ce frumos, ce elegant

laura_n 1

18.04.2014, 15:16

Paste fericit si voua, Silvia!

Constelatialeu 1

18.04.2014, 15:31

Cat sunt eu de conservatoare in privinta condimentelor,cred ca asa ceva mi-ar place..

babi5 1

18.04.2014, 15:59

Bun tare

Sylvia 1

18.04.2014, 16:03

va multumesc de urari asemenea va doresc fetelor dragi !

Sylvia 1

18.04.2014, 16:04

Cleme daca si pe tien te-am multumit cu sosul asta ma declar pe deplin multumita de reteta mea e f bun si cu arome subtile.

Constelatialeu 1

18.04.2014, 16:17

Cu siguranta mi-ar place,dar ramane pentru la anul sa-l testez,ca acum doar trantresc mielul in tava si la cuptor cu el...

simona72 1

18.04.2014, 16:47

Cred ca este o minunatie! Il salvez si il fac in alta zi cand voi avea supa de vita!!

Micutza Luana 1

18.04.2014, 16:48

mm yammii

Merisor 1

18.04.2014, 16:55

Ce sos bun ai pregatit! sa tot mananci miel cu astfel de sos!

Romanita 1

18.04.2014, 17:26

Mie î-mi place friptura de miel numai cu sosul pe care si-l lasa friptura sa miroasa bine a miel. Când incepi cu combinati î-si pierde din originalitate, eu asa am mâncat de fiecare Paste la mama acasa, sarbatori fericite.

Bya Ralu 1

18.04.2014, 18:19

bunnnnn

Ina 1

18.04.2014, 18:55

Merita incercat!
Place vasul

Sylvia 1

18.04.2014, 19:14

Ina si mie imi place mult vasul e o sosiera speciala luata de la un magazin de antichitati , tot lucurile vechi sunt mai bune

Sylvia 1

18.04.2014, 19:15

Fetelor cand o sa aveti timp si chef sa testati reteta chiar e buna si cam pe stilul acesta se fac toate sosurile de baza din gastronomia franceza, o sa pun mai multe retete ca am vazut ca in bucataria romaneasca nu se pune inca mare accent pe sosuri

Sylvia 1

18.04.2014, 19:16

Romaniat friptura de miel este buna oricum si oriunde daca o mananci alaturi de cei dragi, spor in toate iti doresc si Sarbatori fericite.

ralu_ca 1

18.04.2014, 20:58

Bunica 1

18.04.2014, 21:57

Rocsi 1

18.04.2014, 22:09

MIUTA 1

18.04.2014, 23:52

Cred ca e grozav,trebuie neaparat incercata reteta

christyansen 1

11.04.2015, 21:14

f bun bv bv bv bv bv

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert pasca fara aluat, cu ricotta si merisoare