Sos picant din gogoșari

de Ducesa in Conserve, 4 Oct 2014 | 4863 vizualizari

COMENTARII (37)

Adele 1

04.10.2014, 19:37

- Andreea - 1

04.10.2014, 19:41

portiadelumina 1

04.10.2014, 20:08

Ai postat taman acum, când nu am net decât pe un amărât de stick ce nu-mi deschide pozele . Presupun că-i bun ce ai făcut, asta din ce am citit, că dacă nu-mi vine netul (pe cablu) rămân doar cu supoziţiile. Bine, eu ştiu cum găteşti, dar aici vorbeam doar de reţetă.

Ducesa 1

04.10.2014, 20:13

Padre, am mai făcut azi o porție, prima aproape o terminasem. Nu că am fi mâncat-o noi, dar am mai dat altora. Asta o închid cu zece zăvoare!

MotanLaOale 1

04.10.2014, 20:20

portiadelumina 1

04.10.2014, 20:37

Duceasă, bine că am fost pe la voi când încă nu era zăvorâtă cămara.

Ducesa 1

04.10.2014, 20:39

Dar nici cu mare lucru nu te-ai ales...

portiadelumina 1

04.10.2014, 20:43

M-am hrănit sufleteşte. Bine, am şi mâncat, din de toate şi toate bune, dar asta nu se spune.

Ducesa 1

04.10.2014, 20:56

Aș spune că ăștia-s musafirii ideali, cei ce se hrănesc doar sufletește, dar o fac doar sub formă de glumă. Pe mine mă bucură cei ce mănâncă copios, ca apoi să mă laude, desigur Bine, atunci când am timp să gătesc.

portiadelumina 1

04.10.2014, 20:59

Apăi eu te-am lăudat peste tot, doar ştii. E drept, trebuia să stăm mai mult, că din cauza emoţiilor m-am inhibat gastronomic.

Merisor 1

04.10.2014, 21:03

Imi place ce ai facut tu aici!
Cred ca am sa-l incerc si eu

Ducesa 1

04.10.2014, 21:04

Mulțumesc. N-am fost suficient de autoritată, data viitoare altfel discutăm referitor la timpul de ședere.

Ducesa 1

04.10.2014, 21:07

Merișor, e o rețetă foarte, foarte simplă, tu faci adevărate minunății. Dar să știi că are un succes nemaipomenit. Iuțeala i-o dă fiecare după propriul gust, eu fac câte o porție și mai picantă, cu mai mulți ardei iuți.

portiadelumina 1

04.10.2014, 21:07

N-ai fost autoritară? Vai, că n-am emoticonul necesar aici.

Ducesa 1

04.10.2014, 21:08

Padree...

RuxyRux 1

04.10.2014, 21:25

O pasta excelenta.....nu refuz un borcanel daca mai ai

Ducesa 1

04.10.2014, 21:33

Rux, tocmai mă plângeam că-i a două porție ce-o fac, prima s-a cam dus tot oferind câte un borcănel. Îți dau...

Dya Daniela Andrei 1

04.10.2014, 21:33

RuxyRux 1

04.10.2014, 21:38

M-am linistit fata frumoasa!

Ducesa 1

04.10.2014, 21:52

Mulțumesc, Dya.

Ina 1

04.10.2014, 22:01

Eu mai am de anul trecut, ca am facut mult Bun, Bun!

Ducesa 1

04.10.2014, 22:05

Ina, la ce cantități am văzut că faceți voi, ar trebui să faci o dată la cinci ani, și tot v-ar ajunge!

Ina 1

04.10.2014, 22:29

))

Panacris 1

04.10.2014, 23:39

Cam picantă pentru mine , dar Zmeii sunt amatori așa că am pus rețeta la de probat

Ducesa 1

04.10.2014, 23:47

Panacris, la ce rețete am văzut la tine, pe asta o faci fluierând. După ce faci în primul an, va deveni un must have!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Adjika sos iute