Sos picant din gogoșari

de Ducesa in Conserve, 4 Oct 2014 | 1494 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg gogoșari
  • 2 kg ardei Kapia
  • 6 ardei iuți
  • o țelină cu tot cu frunze
  • 300 g zahăr
  • 300 ml oțet
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos picant din gogoșari:

Se spală ardeii și gogoșarii după care se curăță de semințe. Împreună cu țelina curățată și ardeii iuți se dau prin mașina de tocat. Ardeii iuți se pun cu tot cu semințe. Legumele împreună cu zahărul, oțetul și condimentele se pun într-o oală și se lasă la fiert câteva clocote. Între timp se sterilizează borcanele în cuptor. Compoziția se toarnă fierbinte în borcane, se leagă cu celofan ori se pun capace.


Sosul poate fi folosit cu succes la fripturi, spaghete ori ca adaos în diferite mâncăruri.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos picant din gogoșari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

Ducesa 1

07.10.2014, 19:36

Da, Babi, am mai spus cred cuiva, după ce-i făcută prima oară realizezi că ai nevoie permanent de ea în casă și o faci toamnă de toamnă. javascript:void(0)

Julia_Snow 1

16.10.2014, 12:56

Aoleu, cum de am ratat minunatie de sos?! [emoticonconsternat]
"Suna" biniditat reteta asta, Ducesa!

Ducesa 1

16.10.2014, 15:46

Julie, e magnifică, cum sunt și eu. (emoticon rujându-se)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Adjika sos iute