Sirop de visine

de Alexandra Burz in Conserve, 23 Iul 2015 | 830 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg visine
  • 2 kg zahar
  • 5 lamai
  • 1 plic conservant
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sirop de visine:


  • Spalam bine visinile si le scoatem samburii.

  • Le punem intr-un vas si punem zaharul peste ele.

  • Acoperim si le lasam 24h.

  • Scurgem sucul lasat de visine pisand bine fructele (care urmeaza a fi transformate in dulceata).

  • Punem la fiert pt 35-40 minute.

  • Cand mai sunt 10 minute de fiert adaugam conservantul.

  • Oprim focul...punem compozitia in sticle.

  • Sigilam si lasam la loc racoros.

  • Serviti cu apa plata sau minerala. Un deliciu dulce-acrisor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sirop de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

dantes 1

24.07.2015, 07:42

foarte bun!

mirela0911 1

24.07.2015, 14:14

Ce bun e cu apa minerala!

Gicuta69 1

27.07.2015, 07:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sirop din flori de soc