Sirop de visine

de Alexandra Burz in Conserve, 23 Iul 2015 | 657 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg visine
  • 2 kg zahar
  • 5 lamai
  • 1 plic conservant
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sirop de visine:


  • Spalam bine visinile si le scoatem samburii.

  • Le punem intr-un vas si punem zaharul peste ele.

  • Acoperim si le lasam 24h.

  • Scurgem sucul lasat de visine pisand bine fructele (care urmeaza a fi transformate in dulceata).

  • Punem la fiert pt 35-40 minute.

  • Cand mai sunt 10 minute de fiert adaugam conservantul.

  • Oprim focul...punem compozitia in sticle.

  • Sigilam si lasam la loc racoros.

  • Serviti cu apa plata sau minerala. Un deliciu dulce-acrisor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sirop de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Vacuum Blender HB300RE

- 550 lei
2499.99 lei
1949.99 lei

COMENTARII (11)

dantes 1

24.07.2015, 07:42

foarte bun!

mirela0911 1

24.07.2015, 14:14

Ce bun e cu apa minerala!

Gicuta69 1

27.07.2015, 07:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Hortansa
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Visine conservate pe iarna pentru prajituri