Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Ficatii spala, se lasa la scurs. Am sarit peste partea cu laptele...:D Ceapa se curata, se toaca marunt. Ardeiul se spala, se toaca marunt, morcovul se spala, se toaca marunt.
Intr-o tigaie se pune la incins uleiul. Cand s-a incins bine se pun ficatii si se pune capac. Se lasa sa fiarba sub capac pret de 7-8 minute, se da tigaia dupa foc, se intorc ficatii se se mai pun inca 5 minute. Se pune sare, piper. Dupa cele 5 minute se adauga ceapa, morcovul ardeiul tocate, se dauga vinul, se pune capac si se lasa la fiert.
Dupa 10 minute la foc domol, daca mai e nevoie mai completam cu lichid ( la mine nu a fost), se adauga sucul de rosii. se mai potriveste de sare, piper.
La final se adauga patrunjelul si mararul tocat.
Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult