Sote de ficat de pui

de alilianaa in Ficat, 1 Iun 2013 | 2987 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat de pui
  • 2 cepe albe ( in reteta am pus o ceapa, am constatat ca e suficient)
  • 3 fire de ceapa verde
  • 150 g suc de rosii
  • sare, piper dupa gust
  • 30 ml ulei
  • patrunjel si marar verde tocat
  • o jumatate de morcov
  • un sfert de ardei rosu
  • 100 ml vin alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sote de ficat de pui:

Ficatii spala, se lasa la scurs. Am sarit peste partea cu laptele...:D Ceapa se curata, se toaca marunt. Ardeiul se spala, se toaca marunt, morcovul se spala, se toaca marunt.


Intr-o tigaie se pune la incins uleiul. Cand s-a incins bine se pun ficatii si se pune capac. Se lasa sa fiarba sub capac pret de 7-8 minute, se da tigaia dupa foc, se intorc ficatii se se mai pun inca 5 minute. Se pune sare, piper. Dupa cele 5 minute se adauga ceapa, morcovul ardeiul tocate, se dauga vinul, se pune capac si se lasa la fiert.


Dupa 10 minute la foc domol, daca mai e nevoie mai completam cu lichid ( la mine nu a fost), se adauga sucul de rosii. se mai potriveste de sare, piper.


La final se adauga patrunjelul si mararul tocat.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de ficat de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Cris2711 1

01.06.2013, 13:57

Mihaela ),Liliana arata tare bine ficatelul

alilianaa 1

01.06.2013, 14:01

Multumesc..Cris..Mihaela, turcii au venit mai tarziu..

Rocsi 1

01.06.2013, 22:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui in sos de ceapa