Sote de inima cu legume

de mihaelar63 in Vita, 30 Noi 2011 | 1746 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 inima vitel [1kg]
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 1 gogosar
  • 1 ardei iute rosu
  • 1 praz mic
  • 1 pastarnac mic
  • 100 ml
  • ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sote de inima cu legume:

Inima se curata si se tine in apa rece o ora - doua ca sa iasa sangele din ea.


Legumele se curata si se spala


Ceapa , pastarnacul, gogosarul , cuburi ; prazul , morcovul si ardeiul iute rondele se prajesc usor in ulei .


Adaugati inima taiata cuburi sarati si acoperiti cu apa si un capac .


Completati cu apa de cate ori e necesar .Cand inima e patrunsa luati capacul ca lichidul sa se evapore si sa ramana un sosulet usor peste sote .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de inima cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Teo 1

01.12.2011, 22:09

ce inima buna are vitelul!

mihaelar63 1

01.12.2011, 22:23

Asa este Teo , si frageda , s-a fiert foarte repede

Bya Ralu 1

20.07.2013, 18:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Snitele din rasol alb de manzat