Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Un preparat foarte delicios și neașteptat de răcoros.
Pentru mini- chiftele
Pentru spaghete:
Carnea tocată se amestecă cu oul, uleiul, parmezanul, pesmetul, usturoiul, busuiocul, oregano, sare și piper și se modelează în mini- chifteluțe care se așează într-o tavă și se gătesc în cuptorul preîncălzit la 200 de grade pentru 10-15 minute.
Spaghetele se fierb conform instrucțiunilor de pe ambalaj în apă cu multă sare.
Într-o tigaie se sotează usturoiul 1 minut în ulei de măsline. Se adaugă roșiile în bulion și roșiile cherry, frunzele de busuioc, 1 polonic din apa în care au fiert pastele, pastele și mini-chifteluțele.
Se ia tigaia de pe foc și se adaugă mozzarella, parmezanul și, dacă mai este nevoie, încă puțin busuioc proaspăt.
Se consumă pe farfurii calde.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult