Spaghete Caprese cu Mini- chiftele

de Satisfyyourcravings in Spaghete, 11 Apr 2013 | 3111 vizualizari

 

Un preparat foarte delicios și neașteptat de răcoros.

 

INGREDIENTE

Pentru mini- chiftele

  • 250 grame carne tocată de vită fără grăsime
  • 1 ou
  • 1/2 lingură ulei de măsline
  • 2 linguri parmezan ras
  • 2 căței de usturoi, tocați
  • 1 linguriță busuioc uscat
  • 1 linguriță oregano uscat
  • 2 linguri pesmet

Pentru spaghete:

  • 200 grame spaghete integrale
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 cutie roşii în bulion
  • 100 grame roşii cherry, tăiate în 2
  • 10 frunze de busuioc, tăiate în 2 longitudinal
  • 125 grame mini-mozzarella
  • 2 linguri parmezan ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete Caprese cu Mini- chiftele:

Carnea tocată se amestecă cu oul, uleiul, parmezanul, pesmetul, usturoiul, busuiocul,  oregano, sare și piper și se modelează în mini- chifteluțe care se așează într-o tavă și se gătesc în cuptorul preîncălzit la 200 de grade pentru 10-15 minute. 

Spaghetele se fierb conform instrucțiunilor de pe ambalaj în apă cu multă sare. 

Într-o tigaie se sotează usturoiul  1 minut în ulei de măsline. Se adaugă roșiile în bulion și roșiile cherry, frunzele de busuioc, 1 polonic din apa în care au fiert pastele, pastele și mini-chifteluțele. 

Se ia tigaia de pe foc și se adaugă mozzarella, parmezanul și, dacă mai este nevoie, încă puțin busuioc proaspăt.

Se consumă pe farfurii calde. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete Caprese cu Mini- chiftele" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sos de rosii si carne de vita