Spaghete cu branza

de SanatateAcasa in Spaghete, 23 Feb 2012 | 5147 vizualizari

 

Pastele sunt carbohidrati si constituie o sursa buna de energie pentru organismul uman. Daca sunt gatite cum trebuie, al dente, evitand grasimile sau carnea(nu se recomanda combinatia de proteine cu carbohidrati), pastele nu ingrasa, intrucat au un index glicemic mic.

 

INGREDIENTE

  •  pentru circa 3 persoane:
  • circa 200 de grame de branza de vaca, degresata,
  • sare,
  • apa
  • 500 de grame de spaghete fara colesterol, fara grasimi, fara ou, fara coloranti si cu foarte putin gluten.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu branza:

Se pune apa cu sare intr-un vas. Apa se lasa sa clocoteasca. Cand apa clocoteste, se adauga pastele si se lasa cateva minute, adica se fierb al dente. ca sa fie usor crocante si nu gelatinoase. In plus, fierte asa, pastele au un index glicemic mic si nu ingrasa.

Branza se da pe razatoare. Cand pastele au fiert, se iau cu un polonic. Se amestesca cu branza si se pot servi.

Se servesc calde, la pranz.

Pofta buna!

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu branza" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

Lau 1

23.02.2012, 21:48

mamaieelena 1

24.02.2012, 12:30

aalliinnaa07 1

09.04.2012, 23:41

spaghete

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!