Spaghete milaneze

de cute_alynutzza in Spaghete, 18 Noi 2013 | 33731 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g spaghete
  • 500 g mezel (eu am folosit kaiser, jombon, muschi file)
  • 200 g cascaval
  • 280 g ciuperci feliate
  • 6 linguri bulion
  • oregano
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete milaneze:

Punem la fiert spaghetele conform instructiunilor de pe pachet.


Mezelurile le taiem julien si cascavalul il dam prin razatoare.



Punem 3-4 picaturi de ulei intr-o tigaie si calim putin ciupercile. Doar pana se inmoaie dupa care adaugam si mezelurile. Lasam pe foc aproximativ 8-10 minute. Cele 6 linguri de bulion (rase) le dizolvam in aproximativ 400 ml de apa, sucul rezultat il turnam peste mezeluri (in loc de bulion + apa puteti folosi suc de rosii daca aveti). Lasam sa fiarba pana sosul scade si se ingroasa un pic (aproximativ 10 min).
Turnam sos peste spaghete si presaram cu cascaval.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete milaneze" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Andreea Caroline 1

18.11.2013, 22:17

Eu as manca paste zilnic...

MotanLaOale 1

18.11.2013, 22:51

cute_alynutzza 1

19.11.2013, 20:23

Asa este adasev12, nu trecusem mezelurile! Scuze! Graba strica treaba

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Paste alla napoletana