Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Punem pe foc un vas cu apa. Adaugam sare, 1 lingura de unt si o ceapa intreaga curatata. Lasam sa fiarba. Cand incepe sa fiarba adaugam spaghetele si le fierbem al dente. Apoi le punem la scurs si inlaturam ceapa. Intr-un alt vas incingem putin ulei. Adaugam baconul cubulete si il rumenim, apoi il scoatem pe o farfurie si adaugam in ulei o ceapa tocata marunt. O calim 3 minute, apoi adaugam rosiile spalate si taiate. Adaugam zaharul, sare si piper. Lasam sa fiarba 5 minute, apoi blenduim bine sosul. Punem din nou pe foc, adaugam smantana si lasam sa mai dea un clocot. In alt vas incigem putin ulei. Adaugam spaghetele si le lasam 3 minute. Adaugam baconul rumenit si sosul de rosii. Amestecam bine totul si luam de pe foc. Servim spaghetele calde cu parmezan ras deasupra. Pofta buna!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult