Spaghete cu gamberetti si dovlecei

de micki in Spaghete, 10 Feb 2010 | 5899 vizualizari

 

Ffff bune ! :)

 

INGREDIENTE

  • 300 gr gamberetti
  • un dovlecel
  • o ceapa medie
  • un plic de sofran
  • 250 gr spaghete
  • 50 ml smantana
  • 1 legatura de patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu gamberetti si dovlecei:

Se pun la fiert spaghetele in abundanta apa sarata....se fierb dupa indicatiile de pe cutie.Se taie dovlecelui a "julienne".Se oparesc gamberetti...


Se taie ceapa marunt si se pune la calit in 3 linguri de ulei de masline.Dupa ce a devenit trasparenta se adauga dovlecelul si se amesteca bine,iar dupa circa 3 minute se adauga si gamberetti.Se mai lasa cam 5 minute apoi se adauga sofranul.Se amesteca bine,apoi se adauga smantana si patrunjelul taiat marunt(o lingurita de patrunjel taiat o lasam pt decorat).La urma se sareaza si se pipereaza dupa gust.


Acesta va fi sosul pt spaghete.Se amesteca bine cu spaghetele fierte in prealabil,se aseaza in farfurie si se decoreaza cu patrunjelul pastrat!


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se pot folosi si gamberetti congelati,doar ca trebuie lasati la dezghetat macar 2 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu gamberetti si dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mamidesara 1

05.03.2010, 21:13

cred ca sunt un deliciu, ador gamberi

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 14:18

alexandra27 1

06.02.2013, 11:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pomana porcului
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

RETETA RECOMANDATA
Spaghete carbonara