Spaghette integrale cu sos iute si carne de porc

de Constelatialeu in Spaghete, 6 Apr 2016 | 1618 vizualizari

 

Nepotul Leone Victor mananca si pastoase si iute rau, asa ca i-am pregatit niste spaghette cu sos iute . Miercuri e zi de hranit una bucata nepot....

 

INGREDIENTE

  • 350 g pulpa de porc macra
  • sare de mare+ ierburi de Provance
  • 200 g spaghette integrale Barilla
  • Sos
  • 1 cutie de 400 g de rosii decojite taiate cubulete
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita sare
  • 7 ardei ( mici) iuti
  • 1 lingurita piper alb
  • busuioc uscat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghette integrale cu sos iute si carne de porc:

Mai intai am taiat carnea cubulete mici am condimentat-o cu sare de mare si ierburi de Provance si am lasat-o la frigider 1 ora. Tigaia wok am asezat-o pe aragaz, am lasat sa se incinga si am rasturnat conserva cu rosii, am clatit cutia cu putina apa si am turnat-o in tigaie. Am adaugat, sarea, zaharul, piperul si ardeii tocati si am lasat sa fiarba 10 min. La final am adaugat busuiocul uscat. In tigaia wok adaugam puitn ulei lasam sa se incinga si adaugam carnea, o lasam cca 20 min sa se patrunda bine.Punem pe foc o oala cu apa si putina sare sa fiarba cand a inceput sa fiarba apa adaugam spaghetele si le fierbem 8 min. Apoi le scoatem in strecuratoare. Dupa ce am scurs bine pastele le asezam pe farfurie in mijloc punem carnea si adaugam sosul. Gata si cu spaghetele....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghette integrale cu sos iute si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Bucataras Monica 1

06.04.2016, 20:54

Bune.bune

Rocsi 1

06.04.2016, 21:55

mirela0911 1

12.04.2016, 20:56

Carnea ti-o las, iau restul!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Naut cu spanac si oua
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza rolls

ieri la 21:45

Desert tort cu crema de capsuni si ciocolata

de Rocsi 9

ieri la 19:37

Desert tort cu crema Kinder Bueno

de Meea 4

ieri la 19:15

RETETA RECOMANDATA
Spaghete carbonara, reţetă cu smantana