Spaghetti cu conserva din carne si sos de rosii cu usturoi

de Mutulica in Paste, 8 Noi 2015 | 15153 vizualizari

COMENTARII (56)

diaconta 1

08.11.2015, 18:27

Hmmmmmm vad ca a dat Ina drumul la caldura pana la ultima poza ))))pacat ca era patat sortul

diaconta 1

08.11.2015, 18:27

Faina introducere de folos informatiile din reteta ))))))))))))

Mutulica 1

08.11.2015, 18:28

Eu am pus apa dupa ochiometru, daca mi-a iesit a fost din intamplare.

reisnaor_2006 1

08.11.2015, 18:31

o trimit pe Ana-Maria la voi sau dati si la pachet ?

reisnaor_2006 1

08.11.2015, 18:32

CEA MAI TARE RETETA,MERITA PREMIUL

Mutulica 1

08.11.2015, 18:37

Dia , mancarea fierbe mai repede daca pui ceva de inox , nu-i asa?

Ina 1

08.11.2015, 18:38

Vad ca stii mai multe tipsuri )))))))))))))))))

Merisor 1

08.11.2015, 18:40

Deci asta-i prezentare de prezentare! Si cu farfuriile pe masa, tot tacamul.
Mi-ar fi placut s-o vad si pe Ina in peisaj ) poate si pe Bobitza
Pe Ina stand la masa.

Ina 1

08.11.2015, 18:44

Meri, cica se cer poze clare, ori eu sigur ieseam in ceatza ))

Merisor 1

08.11.2015, 18:51

Inaaa ))

simona72 1

08.11.2015, 18:54

Ai inceput cu un sort si ai terminat cu altul sunteti totali!))) Ca alta ordine de idei, reteta e super scrisa. Daca tot nu mai scrii articole ai putea sa scrii niste retete si ar compensa din articolele nescrise...

diaconta 1

08.11.2015, 18:56

Da daaaaa,ceva de inox ridica temperatura )))))))

Mutulica 1

08.11.2015, 18:59

Simona, le-am murdarit pe amandoua!

Mutulica 1

08.11.2015, 19:00

Va multumesc pentru aprecieri dar nu va bazati pe talentul meu de bucatar.

Gicuta 1

08.11.2015, 19:10

Felicitari!

RuxyRux 1

08.11.2015, 19:13

Felicitari! Wow!!!! Nota 1000!

Bya Ralu 1

08.11.2015, 20:04

buna reteta,bravo costel

mirela0911 1

08.11.2015, 20:38

Super rețetă, dar mai ales felul în care ai povestit ..... nota 20, Costel! Felicitări!

MotanLaOale 1

08.11.2015, 23:18

Felicitari

miki_a 1

09.11.2015, 10:14

Felicitari si mult succes!

Mutulica 1

09.11.2015, 10:42

Multumesc dar eu doar am participat , pana la a castiga este o distanta mare la care nu am cum sa ajung nici daca participau numai retetele celor care nu gatesc.

miki_a 1

09.11.2015, 13:21

Din contra, reteta ta are tot ce-i trebuie! Deci cred ca meriti calificativ maxim!

Rocsi 1

09.11.2015, 19:51

Bravo Costel si succes!

portiadelumina 1

10.11.2015, 16:36

Nu mă pricep la ingrediente, dar un lucru ştiu sigur, dacă n-or fi ce mai buni bucătari, bărbaţii, cu siguranţă ştiu să explice cel mai bine. ))

-Licurici- 1

10.11.2015, 17:48

Sunt sigura ca au iesit tare bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Lasagna