Spaghetti cu sos si chiftelute de pui la cuptor

de Oana in Spaghete, 11 Noi 2010 | 26422 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g spaghetti
  • un borcan cu sos baneasa, cu masline verzi si capere
  • cascaval ras
  • Chiftelute:
  • un piept de pui
  • o ceapa mica
  • 4 catei de usturoi
  • un morcov mic
  • un cartof mic
  • marar si patrunjel proaspat
  • un ou
  • 2 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • 50 g unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti cu sos si chiftelute de pui la cuptor:

Se prepara mai intai chiftelutele. Pieptul de pui se toaca si se amesteca cu morcovul si cartoful ras, ceapa taiata marunt, usturoiul zdrobit bine, oul, verdeata tocata fin, pesmetul sare si piper dupa gust. Se aseaza chiftelutele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se presara fasii de unt printre ele. Se coc la foc mediu in cuptor pana se rumenesc usor.

Intre timp se fierb spaghetele urmand instructiunile de pe ambalaj.

Intr-un vas dreptunghiular de iena se pun spaghetele fierbinti scurse de apa, se toarna sosul din borcan si inca o cescuta din apa in care au fiert spaghetele. Deasupra se aseaza chiftelute de pui si se pune tava in cuptor 15 minute, la foc mediu. Se scot si se presara cascaval ras deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti cu sos si chiftelute de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

rena 1

07.12.2013, 02:23

RalukaToprak 1

07.04.2015, 17:58

Mmm , arată bine și cred ca e și bun mai ales ca are paste trebuie încercată rețetă asta. La favorite cu ea

Oana 1

08.04.2015, 09:34

Ma bucur ca iti place, Raluca!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sos ragu